≡ Menu

Идеи за изненада и подарък за рожден ден

В живота на човек има какви ли не поводи за радост и празнуване – дипломирането, сватбения ден, раждaнето на първото дете и по-малки радости като печалба от лотарията, победа на любимия отбор и много други. Един празник само че тачим най-много и това е рожденият ден. С торта, лакомства и подаръци, на този ден ние се чувстваме специални, това е нашият ден и в него ние сме център на внимание.

В следващите редове ще представим за Вас няколко идеи за подарък и изненада за рождения ден на човека до Вас.Прието е, че на рождения ден се получават подаръци – разнообразни, малки и големи, те допълват празника по забележителен начин. Всеки обича да получава подаръци, но често се сблъскваме и с един проблем – какво да изберем за подарък на приятел, роднина или колега. Магазините за подаръци, цветя и сувенири предлагат разнообразие, но дали в тях намираме това, което ни трябва, за да бъде нашия жест уникален и най-голям.

1. Цветя или букет – задължително допълнение към всеки подарък за любимата. Магазините за цветя предлагат голямо разнообразие от букети от рози, букети от различни хризантеми, аранжировки от цветя, бонбони и много други. Вие избирате цветовата гама на цветя или техния вид и аранжимент. Добавете към тях луксозна кутия бонбони или плюшено мече. За завършен ефект изненадайте приятелката си в офиса й с предлаганата услуга по доставка на цветя с куриер.

2. Букети от бонбони – оригинални, практични и “вкусни”. След като получи подаръка си, рожденикът може да почерпи с него. Букетите от бонбони се предлагат в магазините за цветя и подаръци и се изработят от луксозни бонбони с марката Ferrero Rocher, Lindt или Raffaello.

3. Изненада с балони – оригинално допълнение или самостоятелен подарък – избирате Вие. Изобилие от балони в различни цветове и форми. Потърсете услугите на специализирана фирма за украса от балони и украсете дома преди да се е прибрал/а от работа. Ефектът е поразяващ и ще бъдете “задушени” от радостни прегръдки 🙂

4. Романтична вечеря – в ресторант или в дома – Вие решавате. Вечерта ще бъде само и единствено за Вас двамата и ще може да се насладите на часове спокойствие сред напрегнатото ежедневие. Подгответе се с любимото ястие и питие на любимия Ви човек, с букет цветя или пък романтична серенада.

5. Изненада от радиото – тази услуга се предлага от повечето модерни радиа. Едно събуждане от любимия водещ и поздравленията в ефир ще направят началото на деня зашеметяващо и усмихнато.

6. Сувенир с неговия/ваш лик или любим спомен – може да поръчате пъзел, чаша, картина и много други предмети, от които да греят усмивките и спомена за минал прекаран заедно уикенд или друг радостен и запомнящ се момент.

7. Почивка в планината или луксозно спа – ако искате да направите някой специален, нека празничния ден или почивните дни бъдат само негови. Подарете му/й спокойствие и наслада сред благоухание или свеж полъх от планината.

8. Екстремно преживяване – рафтинг, бънджи, делтапланер – разнообразието от предлагани екстремни удоволствия е голямо и вече все по-достъпно за всички. Ако Вашия любим си пада по нещо подобно – това е мечтаният подарък.

9. Клубно парти – ако сте привърженици на лудите и щури купони, подгответе си добре и направете рождения ден незабравим. Поканете всички нейни/негови приятели в любимия клуб/пъб или бар и се забавлявайте с тематични игри и танци до сутринта. 8. Екстремно преживяване – рафтинг, бънджи, делтапланер – разнообразието от предлагани екстремни удоволствия е голямо и вече все по-достъпно за всички. Ако Вашия любим си пада по нещо подобно – това е мечтаният подарък.

10. Заря – в 00:00ч. погледнете заедно през прозореца и се насладете на феерия от цветове и форми. За целта е нужна помощта на доверен човек и приятел.

Това са малка част от идеите, от които може да се възползвате за изненадата за рождения ден на Вашия/ата любим/а. Каквото и да изберете, най-големият подарък ще бъдете самите Вие и Вашата любов и привързаност към него.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!