≡ Menu

Почивка в Цигов Чарк

Бил ли си в Цигов Чарк – на почивка или просто на разходка? Ако не, то може би е време да промениш това. Кое прави Цигов Чарк толкова обаятелен?

Курортът Цигов Чарк е подходящ за почивка на хора с разнородни интереси – ако обичаш природата, чистия планински въздух и забавленията в приятели, то Цигов Чарк е мястото на което трябва да починеш поне за седмица, макар, че ще поискаш за повече.

Почивката в Цигов Чарк е подходяща за хора от всички възрасти както за спокойна семейна почивка, така и за няколко дневен купон с приятели. Множеството къщи за гости, хотели и вили в Цигов Чарк правят курорта както подходящ за уединение, така и за весел празник.

Цигов Чарк е разположен на югозападния бряг на язовир Батак, който е третият по големина язовир в България. Ако обичаш риболова това е мястото на което можеш да уловиш трофея с който да смаеш приятелите си.

Любителите на по-шумните забавления могат да пропуснат риболова и да се качат на някое корабче, което да ги разходи по водата, да се доближат до острова на язовир Батак, да се възползват от водни спортове и забавления или да се насладят на слънчевите лъчи на плажа на язовир Батак.

Много дори от по-малките къщи за гости, семейни хотели и вили в Цигов Чарк притежават собствена красива зелена градина, детски кът и басейн. Ако ставайки сутринта не ти се разхожда до близкия язовир можеш да се насладиш на релакс край басейна под плътната сянка на столетни борове, да се насладиш на цвъртящото барбекю, студената бира и компанията на семейството и приятелите ти.

Изглежда без никакво съмнение, че Чигов Чарк предлага почивка, която би се харесала на всеки!

Ако обичаш запознанствата с непознати можеш да отседнеш в някой от големите хотели или ако желаеш да купонясваш само с приятели, а запознанствата с нови хора да оставиш за друг път можеш да наемеш само за вас малка вила, къща за гости или семеен хотел в Цигов Чарк.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!