≡ Menu

Правилният избор на дамски часовник

Искам да ви информирам, че дамският часовник е най-хубавият аксесоар за всеки, който има свой начин на живот. Многообразието от женски часовници затрудява хората какви часовници да носят в определен случай. Учудвам се когато видя фитнес часовник в офиса или екстравагантен часовник носен на плажа. За да вземете за подарък правилния мъжки часовник преценете начина си на живот. Смятам има силиконови часовници за всякакви поводи, необходимо е добре да прецените на какви ивенти присъствате вие или личността на който подарявате часовника. Когато искате да купите силиконов часовник, знайте, че тези часовници са по-подходящи за фитнес зали, а ако вие не ходите на такива места, то тези модели не ви прилягат. Въпреки това неофициалните часовници са подходящи за голям брой обстановки. Добре е да си купите поне един такъв тип часовник за ежедневието. Искренно да ви кажа тези неофициални часовници не састилни те са просто часовник на ръката. Но ако смятате да купите скъп часовник като V6 Super Speed мненето ми е съвсем друго. Да сме наясно ако вашият часовник измерва пулс, има компас, измрева наляганенеподходящо да го носите на официални случаи.

Още помощ при избор на нов часовник.

Каишка

В нашето съвремие се предлагат часовници с най-разнообразни верижки. В интернет магазините може да откриете мъжки часовници с текстилени, кожени, метални, керамични, пластични, гумени и много други каишки. Бъдете на щрек при избора на часовникова каишка. Металната каишка си подхожда с бизнес костюм. Докато гумената каишка повече се носи със спортен екип.

Лице на часовника

Друго нещо, когато става въпрос за дамски часовници е дисплея. От значение е големината на циферблата на часовника. По принцип мъжките часовници са по-стабилен корпус, към 3,5 до 4,5 см диаметър. Часовниците за дами разполагат по-тесен размер на корпуса. В последно времечасовниците за дами стават все по-големи. Произвеждащите все по-често сътворяват по-големи часовници отобщоприетите.

Водна издържливост на часовнцните

Страхотно е да можем да се къпем в басейн с нов мъжки часовник. Кой носи часовник по време на къпане? Вие не?! Харесвам водните часовници не защото влизам под душа с тях, а защото намокрянето всеки ден от дъжд, конденз, изпотяване. Някои часовници издържат само на изпотяване, дъжд, леко наморяне други се използват за гмуркане. Следете за водоустойчивостта на модела часовник от информационната книжка.

Цвят на каишката и корпуса

В крак с модата е циферблата и каишката да са в нееднакъв цвят. Това го наблюдавам и при скъпите и при струващите малко пари часовници. Затова ако купувате класически часовник наблегнете на едноцветните часовници. А ако сте избрали всекидневен часовник дайте своя избор на шареното.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!