≡ Menu

Предизвикателни сандали за лятото

С настъпване на лятото трябва да изберем и летните обувки. Но когато избираме подходящите сандали не трябва само да се влияем от модата или от марката, а и от собствения си стил, за да не се получи някоя смешна картинка. Сандалите трябва да бъдат съобразени и с нашето телосложение и да отговарят на нашето облекло. Ако сме по-спортен тип натура е добре да си купим сандали с равна подметка, ако обичаме да сме по елегантни добре ще ни стоят едни сандали с платформа или с ток. Важното е да се съобразяваме с стила и начина ни на живот, всеки знае, че обувки има за всеки.

Ако заложим на сандали с пъстри и неонови тонове, ще изглеждаме много добре и ще привличаме погледите. Тези цветове са подходящи за тийнейджърите и младите дами. Ако към пъстри и неонови цветове добавим и такъв цвят чанта или някакъв аксесоар ще изглеждаме перфектни и много модерни. Ако искаме да изглеждаме стилни и недостижими ще трябва да заложим на стилни обувки с висок ток. Те си остават привлекателни и зашеметяващи са, но задължително трябва да имат платформа отпред в някакъв пъстър цвят.

Доста често в стремежа си да бъдем винаги модерни, ние оставяме удобството на заден план. Пазара е достатъчно богат на модели обувки, а ние все по-трудно си избираме такива, за да намерим нещо различно и нестандартно. Но никога не забравяйте, че обувките ако можеха да ви говорят сигурно щяха с пълен глас да крещят от нас, добре е да се грижим по-добре за тях и да ги щадим поне малко, защото може да си навлечем неприятности. За това ако сте привърженички на високите обувки, имате два варианта – единия е да си взимате силиконови стелки, които да облекчат стъпалото ви, другия вариант е да си купите обувки с платформа. Те са много удобни и пак ще гледате от високо с тях.

За дамите, които си държат на удобната обувка, сандалите с равна подметка са най-добрия избор. Има голямо разнообразие от тях и може да ги съчетавате с много тоалети.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!