≡ Menu

Предимствата на затворен жилищен комплекс

Последните години все повече купувачи търсят за свои дом имоти в затворен жилищен комплекс. Причините за подобен избор се крият в това, че подобни жилищни сгради се намират в спокойни райони, сигурността и удобното местоположение до пътни артерии, където придвижването става лесно и бързо.

Може би основната причина за покупката на подобен имот е сигурността. В затворен жилищен комплекс има денонощна охрана, а пропускът на външни лица е ограничен. Така се намалява риска от кражби и други прояви на престъпност.

Затворените жилищни комплекси са предпочитани и от семейства с деца, защото въздухът е чист, а пространствата за игра са обезопасени.

Не трябва да забравяме и това, че жилищните сгради от тип затворен комплекс са с по-ниски режийни разходи, благодарение на качественото строителство и модерните материали при избора на дограми и изолации. Подобни имоти се поддържат лесно, а също толкова бързо се отдават под наем, което си е дългосрочна инвестиция.

Други предимства, заради които затворените жилищни комплекси са така предпочитани, са следните:

  • спокоен район;
  • големи зелени площи;
  • близост до планина;
  • детски площадки и места за игри;
  • паркинг или подземен гараж;
  • хора с близък социален статус;
  • редовна поддръжка на имотите;
  • удобства като фитнес, басейн, магазини, СПА и др.

Примери за подобни проекти в градска среда в столицата е комплекса ни. Модерна, красива и иновативна, тази жилищна сграда в София е идеалният дом, който съчетава чудесна локация с редица удобства и желаното спокойствие в полите на Витоша. Бъдете сред първите и изберете вашия имот от нас, където всеки сезон е прекрасен, когато домът е уютен и всеки член от семейството има свое място.

Доверете се на качественото строителство с доказан резултат в лицето на красивата жилищна сграда намираща се в квартал Симеоново. За повече информация и свободни апартаменти не се колебайте да се свържете с нас! Ние ще ви кажем всичко, което искате да знаете.

Изберете вашия идеален дом и сбъднете една дълго бленувана мечта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!