≡ Menu

Предимства на сглобяемите къщи

Съвременните сглобяеми къщи притежават много предимства: – те са еко къщи със снижени разходи за строителство, транспорт и обем на остатъчни отпадъци; – висока енергийна ефективност на материалите – екологично чисти строителни материали като бор, смърч и галванизирани метални елементи и изолационни материали; – разходите за топлинна енергия или охлаждане са сведени до минимум в сравнение с класическото строителство – с около 70%; – дървените сглобяеми къщи са изключително стабилни, устойчиви на земетресения и пожари, надеждни и трайни във времето; – изграждане е възможно върху всякакъв терен, при всякакви условия и по всяко време на годината; – производственият процес и качеството се следят от специалисти; – конструкцията гарантира отлична звукоизолация и топло-изолация, съобразени с климатичните особености на дадения район; – тези сглобяеми къщи се строят в зависимост от желанията на клиента по индивидуален проект; – подходящи са за планински райони и туристически селища.

Днес сглобяеми къщи се произвеждат в заводски условия – топли и сухи помещения, под строг контрол на квалифициран персонал. Това са енергийно ефективни и екологично чисти жилища, отговарящи на нарасналите изисквания на потребителите. Сглобяемата конструкция има отлично съчетаване между топлоизолация и пропускливост на въздуха на стените, което е с положително въздействие за доброто човешко здраве.

Монтажът на сглобяеми къщи става върху предварително направен фундамент, съобразно указанията от проекта. След като се покрие къщата, следват монтаж на врати, дограми, обличане с гипсофазер, стиропор, шпакловка, мазилка и други. Вътре монтажните дейности вървят успоредно с външните или последователно. Когато тези сглобяеми къщи са покрити, в тях може да се монтира гипсокартонът, интериорните врати, електро и ВиК инсталации и други дейности.

Както разбирате, имате нова възможност да построите дома на мечтите си, вилата или някакво бунгало бързо, лесно и при каквито и да са условия и при това на достъпна цена. Новите сглобяеми къщи, са екологично чисти, изграждат се много бързо сроковете са малки а цените са достъпни. Това е иновация в строителство на българския пазар. Къщите стават много популярни и модерни, тези сглобяеми къщи дават мечтана свобода за лични архитектурни идеи.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!