≡ Menu

Разходка из сайтове за обяви

Онзи ден се разхождах из интернет пространството и както обикновено влязах в един мой любим сайт за обяви. Малко странно е наистина да имаш сайт за обяви за свой любим и неповторим, но честно казано нещата вътре наистина ме забавляват. Понякога хората са способни да напишат невероятни глупости когато са решили да рекламират своя стока. Най са ми забавни различните обяви за хамали и превоз на разни неща.

Ясно ми е, че най-вероятно тези обяви са написани наистина от хамали, а от тях човек не може да иска кой знае каква грамотност или интелигентност, но пък дори и малко хитринка няма в тях. Можеш ли да напишеш изречението: Ние сме хамали и мъкнем неща всякакви, с общо 6 правописни грешки. ОК, неграмотен си, пишеш обяви за хамали, ами иди в едно интернет кафе, седни, отвори word и нека програмата ти поправи правописните грешки.

Така, всеки клиент, който види обява написана от грамотни хамали ще ги избере тях. Не е ли така?

Имам и една любима обява за интериорни врати. Тя със сигурност е написана от някоя руса девойка, носеща гордото название секретарка на фирма за монтаж и дистрибуция на интериорни врати, но също така гордо е забравила, че интериорни врати се пише с и на второто и в интериорни врати, а не с й.

Такива ми ти забавни неща ще видиш в сайтовете за обяви. Написани, я от превозвачи, пардон хамали, я от секретарка във фирма за интериорни врати.

Със сигурност, в този текст ако се вгледате внимателно ще откриете не една или две правописни и пунктоационни грешки, но какво от това. Аз обичам да гледам сламката в очите на другите. Нали така? Затова и гледам обяви за хамали и интериорни врати. Пък не правя нещо полезно като да кажем да направя сайт за обяви или да развия бизнес с хамали или внос на интериорни врати.

Важното е да е весело.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!