≡ Menu

Агенция за детективски услуги

Истинският частен детектив разполага с всичко необходимо за работата му в агенция за детективски услуги и никога не забравя в подходящият момент да го използва. Може да се наложи в някои случаи да се дегизира, за да свърши тайната задача за разкрития във ваша полза.

Кои са нужните неща за промяна на външния вид и разследване? Това е професионален грим, като ще направи вида на даден частен детектив по-възрастен – много изкуствени бради или мустаци да свършат чудесна работа. Те са направени от ръчно подредени естествени човешки косми върху фина основа. Предлага се и широка гама естествени цветове за тях и комбинации с различни бради.

В някои магазини се предлагат професионални комплекти за състаряване – силиконова шапка за плешивост, присадки за кожата, залепящи се за лицето, за да добавят бръчки към лицето. Но с това не се изчерпва екипировката и оборудването на един детектив или агенция за детективски услуги. Но без голяма доза мозък и съобразителност никой детектив няма да успее да хване никого в прегрешение или престъпление.

Продават се и множество аксесоари, с чиято помощ може да се подслушва някой или да го филмирате, без той да подозира. Като това се практикува само по подозрение, че половинката ви прекалява с лъжи, съшити с бели конци, че има събрание в работата късно, или е попаднал в задръстване. Тогава използвате само една скрита камера и готово – разобличавате лъжеца. А можете и да си сложите микро камери за 24 часово наблюдение и охрана на дома. Друго ценно от този сорт шпионска технология, е че когато работите – можете да гледате какво се случва вкъщи. Това са доказателства, че шпионското оборудване в някои случаи е необходимост и има вероятност да е нужно и на нормалния човек, чийто животът е не по-малко заплетен от героите по филмите.

Всеки частен детектив от агенция за детективски услуги има опит в разкриване на семейните проблеми и изневери:

– Разкриване и документиране на изневярата и възможност за използване на информацията в бракоразводен процес.

– Разкриване подозрително поведение на деца или други членове на семейството – алкохол, хазарт, наркотици.

– Проучване във връзка с предстоящо сродяване или друга връзка.

– Възстановяване на изгубени контакти с роднини и приятели.

– Откриване на неизвестни родственици по права и съребрена линия.

– Документиране за защита с цел представяне пред съда срещу домашното насилие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!