≡ Menu

Сайтове за подаръци, в които се продават хранителни добавки

Едни от най-често срещаните сайтове в тези дни са сайтовете за продажба на подаръци. Те изглежда правят голям оборот, иначе нямаше толкова много и често да пускат реклами навсякъде, където това е възможно. От друга страна стоките, продавани вътре, са наистина всякакви – от облекла и чадъри, до хранителни добавки и автомобили. Не знам как успяват винаги да си намерят точните клиенти, които им трябват, при положение, че вътре попадат какви ли не хора и сигурно е много трудно да намериш това, което ти трябва.

Затова е важно да се прицелят в конкретна аудитприя и да им предлагат точно онези подаръци, които ги интересуват. Не, че ако случайно видят нещо друго ще излязат от сайта – напротив, дори може да си закупят нещо, което очевидно не им трябва. Това е напълно възможно да се случи с продажбата на позитивни неща като уреди за упражнения или хранителни добавки. Те имат много силно влияние върху хората именно заради позитивните асоциации, които те създават.

От там следват и многото реклами, свързани именно с тези стоки. Често рекламите се правят под формата на оферти за страхотни подаръци, което е много добре, защото постоянно има хора, които се нуждаят от подобни идеи. Многобройните сайтове за подобни неща започнаха да насочват вниманието на предприемачите именно в тази посока. Очевидно това е един от най-добрите начини да пласираш своите продукти и хранителни добавки.

Това е за момента може би най-ефективният и добър начин. А като сложиш към това и някакви специални оферти, бонуси, игри с подаръци и други подобни зарибявки и вече можеш да си сигурен, че ще имаш клиенти. Това не е обаче чак толкова лесно, колкото звучи, защото, именно поради тези причини и конкуренцията в бранша е изключително висока и трудна за пробиване. Вие трябва или да давате много пари за реклами или просто да разчитате, че вашите хранителни добавки ще са достатъчно добри, че хората сами да си ги търсят.

Още по-добре би било и ако изглеждат много красиво и представително, че да могат в действително да вървят като подаръци, а не само вие да ги представяте като такива.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!