≡ Menu

Как да пазаруваме групово?

Всеки е чувал и всеки знае, че в последните години сайтовете за групово пазаруване бележат невиждан интерес от страна и на потребители и на търговци. Бумът при този начин на колективно пазаруване е разбираем, тъй като единствено пазарувайки в група, клиентите могат да закупят продукти или услуги на изключителни промоции и отстъпки, които доста често достигат до 90% от им истинската стойност.

Това е предимство, заради което си струва да пазаруваме групово. Ако все още не сте опитали от офертите, които се предлагат в сайтовете за групово пазаруване ще ви разясним как можете да се включите и да участвате активно в покупката на промоционални продукти или услуги.

Като за начало е необходимо да потърсите в интернет някой сайт за групово пазаруване и да се регистрирате в него. (Добре е преди да изберете уеб сайт за социално пазаруване да разгледате и прочетете по форумите какви са отзивите от потребители ползвали услугите на съответния сайт и едва това да се насочите).

Така ще сте спокойни, че сайтът от който смятате да пазарувате е лоялен към своите потребители. С регистрацията в сайт за групово пазаруване ще имате възможност да се информирате за всички нови оферти, промоции и отстъпки, които се качват на страниците на уеб сайта за колективно пазаруване.

Следващият момент е след като си изберете някой продукт или услуга да го закупите, като с това ставате част от група. Заплащането на стоката или услугата можете да извършите по банков път, с кредитна или дебитна карта или чрез EasyPay. След като е достигнат необходимия брой участници закупили съшия продукт или услуга, цялата група получава на електронната си поща ваучер. Ваучера, който ще получите е един вид платежно средство, който трябва да принтирате и да представите пред търговеца, от който сте закупили вашите продукти или услуги с отстъпки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!