≡ Menu

Сайт за Бременност и Раждане

Като акушер-гинеколог и майка на две деца започнах да пиша сайта за бременност, аз имам богат опит, който ми позволява да твърдя, че бременната жена се нуждае от две неща, за да износи бъдещата си рожба с радост и удоволствие.

В сайта Бременност съм описала първо, че бременната трябва да гласува абсолютно доверие на своя лекар. На нея й е нужно да чувства, че тя и нейният лекар са част от един екип, в който тя е равноправен партньор при вземане на решенията. Само тогава те ще работят ефективно заедно, за да направят това, което е най-доброто за майката и за нейното бебе.

Зная също така, че всички сме плахи и чувствителни пред непознатото. Затова второто условие е бъдещата майка да е наясно с промените, които настъпват в нейния организъм, медикаментозното лечение и необходимите тестове по време на бременността. Настоящият сайт за Бременност има за цел да осигури именно тази информация.

Сайта е много ценен и едно от нещата, които го правят особено привлекателен е лекият стил, на който са написани всички статии. Всички проблеми са обяснени по достъпен начин, който позволява на жената да разбере физиоло­гията на бременността, както и техническите процедури, извършвани по време на бременността и раждането.

Сайта е композирана и може да се ползва като незаменим събеседник от бъде­щата майка. В нея тя ще намери отговорите, които я вълнуват — какво става в нейното тяло в специфичните периоди на бременността. Тя ще й предостави възмож­ността да надникне в бъдещето и да разбере какво я очаква в предстоящите месеци. В отделните раздели са включени диети, програми с физически упражнения, необходими процедури, диаграми, лесни за изпълнение инструкции. Освен всичко това, сайта е и изчерпател­ен: той не е адресирана само до жената, която иска да забременее, но в нея има съвети и за майката кърмачка.

Най-важното, според мен е, че сайтът ни дава много, описвайки емоционалните изживявания, които съпровождат понякога тези тре­вожни девет месеца. Нередки са промените в настрое­нието, които са хормонално обусловени, естествен е страхът от родилните болки и самото раждане. Насто­ящият сайт за бременност ще помогне на всяка жена успешно да преодолее тези негативни чувства и преживявания.

Когато бременността наближи своя край, тогава започва нова фаза от живота на жената. Настъпва майчинството с цяла серия от нови предизвикателства и отговорности. Прочитайки „Вашият събеседник по време на бременността“ жената се присъединява към велико тайнство — майчинството. Сайта за Бременност и раждане се подържа от майка с топлината, нежността и искреността, присъ­щи на родителя.

Изпитайте наслада и удоволствие когато изчитате всички статии в сайта ни. И най-вече, изпитайте наслада и удоволствие от Вашата бременност. Това е най-вълнуващото време от Вашия живот. Може да следите също така и всичко което се случва в сайта директно във facebook.

Домейн на Сайта ни.

Facebook Страница на сайта ни.

Приятно четене и се надявам сайта да е наистина полезен за бъдещите майки… 🙂

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!