≡ Menu

Салони за красота в София, Варна, Пловдив и другите градове в България

Налага ли Ви се често да пътувате? Попадате в различен град, търсите най-близкото местенце, в което да си оправите маникюра? Е, вече можете да се възползвате от услугите на проект Салони за красота

Богато разнообразие от най-различни студия и салони за СПА, реклакс, отпускане, разкрасяване, подмладяване и други. Периодично се публикуват промоции, раздават се големи подаръци – следете какво се случва и бъдете в час.

За здраво тяло и бодър дух ви предлагаме и поредица от полезни съвети и статии. Ако желаете да бъдете с добро тяло, стегнати, спретнати – то ние ще ви помогнем с нашите кратки, но наистина полезни съвети.

Страницата ни във социалната мрежа facebook ще Ви покаже най-новите тенденции в света на модата, прическите, маникюрите и други.

СПА туризъм – информация за центрове за балнеолечение, минерални извори в България, места подходящи за отпускане и релакс.

Ако сте собственик на фризьорски салон или салон за красота – то можете да включите Вашият обект! Възползвайте се от невероятните пакети – спечелете повече клиенти, благодарение на салоните за красота.

Много Ваши конкуренти вече се възползват, възползвайте се и Вие!

Ако проявите интерес, пишете ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!