≡ Menu

Сватбеният агент осигурява перфектната сватба

От мига, в който двама души си кажат заветното “Да!” се завихрят събития, които буквално излизат от контрол. Първите, които губят равновесие и здрав разум са родителите на младоженците. Започва се една фиеста от предложения, съвети, натрапени идеи и какво ли не още. В този водовъртеж бъдещите младоженци буквално губят правото да кажат как точно искат да се оженят.

За да се обуздае ентусиазма на родители, приятели и близки, които повече пречат, отколкото помагат има само един начин – наемане на сватбена агенция, която да се заеме с организацията. От момента, в който двойката, решила да се обвърже с брачен съюз избере своята агенция, нещата започват да се подреждат. Първо получават свой, личен сватбен агент, който има много тежка задача. Реално, той не се занимава само с организационните въпроси, но и с много други неща.

В месеците преди сватбата той се превръща в най-добрия приятел на младоженците. Сватбеният агент първо проучва какви точно са техните желания, след което се заема да направи най-доброто сватбено тържество, което да се побира в определения бюджет. Лесно няма – от най-важните неща, като мястото за сватбеното тържество, избора на църква и роклята на булката, до най-дребните – цветчетата за украса и бонбоните за хвърляне след подписването е работа на личния сватбен агент. Затова най-разумно е да се наеме сватбена агенция с богат опит и дългогодишна практика.

Времето за организиране на сватба, която да удовлетвори изискванията на младоженците е поне няколко месеца. През това време сватбеният агент прави по няколко неща наведнъж, в най-напрегнатия момент се превръща в психолог, доктор и съветник, само и само всичко да върви по план. В дните преди сватбата, когато стресът се повишава до непоносими нива, сватбеният агент остава здравомислещ и направлява събитията с желязна ръка. Сватба, която върви леко, като с магия е плод на много усилен труд. Няма нищо по-красиво от щастлива булка, носеща се във вихъра на сватбата на мечтите си. Това е целта на добрия сватбен агент – успешната сватба, за която ще се говори дълго време.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!