≡ Menu

Как да кандидатстваме за бърз кредит по интернет

Кандидатстването за бърз кредит е все по-лесно. Именно това е причината огромна част от нуждаещите се от пари на заем спешно да предпочитат именно този вариант пред кандидатстване за потребителски банков кредит.

Процедурата по кандидатстване за бърз заем онлайн е доста лесна и всеки може да се справи с нея, дори да не е на ти с компютрите. След като сте проучили пазара и сте избрали най-изгодните бързи кредити за вас и компанията, пред която ще кандидатствате, то е нужно да посетите нейната официална страница.

Веднъж попаднали там ще имате възможността да изберете параметрите на своя заем. Това включва както неговия размер, така и срока за погасяване. След направеният от вас избор ще ви се покаже и какъв е размерът на сумата, която ще трябва да връщате. Ако сте съгласни с посочените стойности, то следва да попълните кратък онлайн формуляр директно на уеб страницата и да натиснете бутона за кандидатстване, който ще изпрати данните до служителите на избраната кредитна институция.

В рамките на 20-30 минути, максимум един час, вие ще получите отговор от компанията дали сте одобрен за желания от вас бърз кредит. Ако отговорът е положителен, то можете да получите парите си направо по банков път т.е. във вашата сметка и така на разстояние един банкомат от вас, за да можете до 2-3 минути да разполагате с тях в брой.

Нужно е обаче да отбележим, че за да се предотвратят измами се изисква физическо удостоверяване на вашата самоличност първия път, когато използвате кредит от избраната компания. Така те са сигурни, че именно вие сте поискал желания заем, а не човек, който желае да ви навреди. Тази процедура е нужна само веднъж, като след като сте удостоверили самоличността си не е нужно да правите отново това при следващ кредит и можете да се възползвате от превод на средствата по банков път.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!