≡ Menu

Топ 3 на най-хубавите парфюми за всички времена

Независимо от различията между хората за това кои парфюми ползват в ежедневието си, има и такива ухания, които ще се харесат на всеки и които ще останат в модната история като неоспорими хитове. Това са парфюми, които ще се ползват още дълги години и неизменно ще са в класациите за най-продавани ухания. Ако търсите маркови парфюми, с които няма да сгрешите – това са вашите ухания. Това са най-добрите аромати за всички времена.

1. CHANEL – NO. 5

Този парфюм е първенец от където и да бъде погледнат (освен името му разбира се). Всички знаем колко класни са всички парфюми на Шанел, но това е уханието, от което започва всичко – това е именно първият аромат пуснат на пазара от Габриеле “Коко” Шанел. Повечето жени би трябвало добре да го познават и веднъж опознат той най-често се превръща в неизменна част от тоалетката на всяка дама. Намерен е точният баланс, което и допринася за прекрасното ухание, в което може да се доловят нотки на портокалов цвят, иланг-иланг и жасмин.

2. JOY – JEAN PATOU

Повечето от вас познават Жан Пату единствено заради именно този парфюм. Както всяко класическо ухание, което достойно да е сред най-добрите за всички времена, това е аромат с богата история и дълбок замисъл. Пуснат на пазара през 1929, “Джой” е следствие на обстоятелствата обграждащи срива на американската фондова борса “Уол Стрийт”. Основните му съставки от жасмин и роза могат трудно да бъдат доловени сред множеството други ухания, тъй като това е парфюма който съдържа най-голям брой ароматни нотки, което и ражда прякора му “най-богатия”.

3. YOUTH DEW – ESTEE LAUDER

Това е един от тези маркови парфюми, които крещят сексапил. Екзотика и мистерия се крият в дълбините му. Възхитителното му ухание го нарежда в тази класация без да има нужда от много коментиране защо – единственото, което трябва да направите е да го подушите… Ще се влюбите моментално.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!