≡ Menu

Търси се: Перфектния подарък

Когато наближи празник на близък човек, винаги се сблъскваме с все по-трудното избиране на подарък. И въпреки, че полагаме големи усилия да изберем нещо подходящо, което да се хареса, често подаръците ни се озовават в килера или върнати обратно в магазина. Ще се опитаме да ви опишем най-честите грешки в търсенето на перфектния подарък.

Дрехи, обувки или аксесоари

Много често, избирайки дрехи, обувки или аксесоари за подарък, ние ги избираме по-скоро за себе си, отколкото за получателя. Представяме си колко чудесно би изглеждал той в конкретния продукт според нас и напълно изключваме за специфичността на неговия вкус и стил. Друг проблем с тези подаръци е възможността да купим погрешен номер, неподходящ цвят и т.н. Не купувайте дрехи и обувки, освен в случаите, когато са предварително избрани от вашия човек.

Ваучер за процедури

Колкото и да е странно, не всеки обича масажи, терапии за лице и тяло, джакузи и други подобни. Още повече, хората, които си падат по такива процедури, вече са открили своето място и специалист, на когото да се доверят. Ако не знаете кои са те, по-добре не рискувайте. Може би ще се изненадате, но огромен процент от подаръчните ваучери за процедури остават неизползвани.

Почивка или екскурзия

Ако купувате почивка или екскурзия, отново не забравяйте, че не избирате за себе си. Трябва да знаете какъв тип пътуване предпочита получателя на подаръка, какви места обича да посещава и най-важното – колко дълго може да си позволи да отсъства от ангажиментите си. Нашият съвет е да подарявате почивка или екскурзия само след съгласуване на всички подробности с получателя!

Сувенир

Сувенирите са едни от най-предпочитаните подаръци, но само когато са избрани внимателно. За да купите сувенир за подарък, трябва само да знаете какви са интересите на вашия човек. Подберете нещо свързано с тях и си гарантирате един добре подбран подарък. Избягвайте прекалено големите сувенири, тъй като може да не се намери много подходящо място, където те да се сложат в дома или офиса и да се окажат в боклука.

Онлайн пазаруване

Онлайн пазаруването става все по-популярно, удобно и качествено. Основното му предимство е, че можем да пазаруваме от всяко място и по всяко време. Но не забравяйте, че и то крие своите капани. Подберете добре сайта, на когото се доверявате. Проверете какви са начините и сроковете за доставка и колко струва тя, какви са условията за замяна и връщане на продукта също са от голямо значение. Много от онлайн магазините са само посредници и не разполагат с изложените артикули, което забавя и усложнява пазаруването. Открийте онлайн магазин за подаръци с бърза и евтина доставка и налични продукти, на който можете да се доверите.

Избирайте подаръците си внимателно. Започнете търсенето на перфектния подарък възможно най-рано и никога не оставяйте пазаруването за последния момент. Не забравяйте да го опаковате красиво и да добавите ръчно подписана картичка за максимален ефект.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!