≡ Menu

Уникални подаръци за мъже

Кой ли не си мечтае за уникални подаръци? Всички ние знаем колко е досадно да пълним стаята си с безполезни боклуци подарени ни за рожден ден, годишнина или семейно събиране. Ако сте решили следващия път, в който отивате на парти да не отбивате номера с вехтории и кичозни сувенири, отделете време и помислете за креативни идеи за уникални подаръци.

Колкото и ентусиазъм да имаме обаче, ситуацията се усложнява ако предстои повод на наш приятел или близък. Избора на уникални подаръци за мъже изисква много повече усилия и време, тъй като възможностите са безспорно по-малко от тези за дамите. Задължително е да съобразим възрастта, заниманието и натурата на мъжа, на когото ще избираме уникални подаръци. В противен случай можем да попаднем в доста неловка ситуация, в която и двете страни биха се почувствали некомфортно.

В случай че се затруднявате при избора на уникални подаръци за мъже вижте нашите предложения, може да се окажат полезни за вас.

Торбичка с пушени фастъци

Звучи ви налудничево? Да, но това е прекрасна и в същото време практична идея за уникални подаръци. Ако вашият приятел обича да дъвче ядки, то със сигурност ще вкарате усмивка и веселие в деня му. Освен това, ако искате да изглеждате малко по-изискано със своя подарък, може да закупите луксозни разфасовки на пушени фъстъци. На пазара можете да намерите пакети достигащи цена от 30-40 лв. Помислете за този вариант, можете да бъдете сигурни, че който започне да яде от ядките, няма да бъде в състояние да спре.

Шоколадовите бонбони са като дрога

Има ли човек, който да не обожава шоколадови бонбони? И тъй като нашите предложения за уникални подаръци се въртят около тематиката за храни и десерти, ние ви препоръчваме – изберете добре изглеждаща кутия бонбони. Ако искате да поднесете нещо по-креативно, подберете кутия с по-нестандартен дизайн, цвят и форма. Шоколадът е като наркотик, така че всеки един човек би се зарадвал на едно малко изкушение, особено ако има празник.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!