≡ Menu

Хайде на море!

България е привлекателна съвкупност от заслужена почивка и релакс, където можете да се любувате на морското докосване на Черно море, блестящото слънце, вкусното бяло фрапе или чаша българска бира.

През летните месеци, Черноморието ни е препълнено с летовници и, разбира се, шумотевицата е най-осезаема в Златни пясъци. В курорта има построени и разработени вече над 100 хотела, 100 ресторанта, кафета, казина, нощни клубове и дискотеки.

Българските крайбрежия се потапят в допира на синьото море, а плажовете са с необятна дължина, като че ли ви нашепват да останете тук завинаги.

В курортите ще намерите множество неголеми хотели, апартаменти под наем, апартаменти, отдавани под аренда за сезона, all inclusive и спа хотел, където най-важната цел на персонала е качествената релаксация на гостите по време на тяхната ваканция.

Омайващите красиви пейзажи, които са вдъхновение за всеки художник да грабне четката в ръка и да се хвърли в очарованието на Слънчев бряг, който нощем се оглежда в бляскавите води на Черно море, са примамливи за всеки курортист, гостувал на курорт Слънчев бряг.

Чудесното съчетание от море, слънце, история и забележителности, които ви презареждат с енергия, е само една от предпоставките, които правят Слънчев бряг прекрасна дестинация за семейна почивка.

България и морето са прекрасен избор за всеки турист, който е любител на спорта. Избирайки курорт Албена, вие си гарантирате дни, наситени с водни спортове като каяк, риболов, джет, скуба дайвинг и др. Спортните мероприятия, които можете да посетите са още: дарц, футбол, волейбол, каране на колело, мини голф и много др.

Нашето черноморие предоставя за вас много варианти за културно-опознавателен туризъм. Предложенията, които можем да ви дадем са: нос Калиакра, морската градина в Бургас, Бургаският Исторически музей, аква паркът в Слънчев бряг, делфинариумът във Варна.

Ако желаете да изненадате някого, имате възможността да му подарите разходка с лодка и да се любувате заедно на красивите пейзажи и кристалния блясък на крайбрежните селища.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!