≡ Menu

Хотел в Старозагорски минерални бани

Ускореният ритъм на живот на съвременния работещ човек е свързан с много пътуване, разрешаване на купища задачи и постоянна комуникация. Тези обстоятелства неизбежно водят до натрупване на стрес и нервно напрежение. Затова, забелязвайки и най-малката светлинка в привидно безкрайния тунел от работни дни, било то почивен ден или отпуск, изпитваме нужда да се скрием, макар и за малко, от шума на забързания град и да се насладим пълноценно на кратката си почивка. За по-подходящо място за релакс от тихо, зелено кътче сред природата едва ли някой се сеща. Българите сме късметлии че сме родени в страна, която, въпреки не особено внушителните си размери, разполага с толкова разнообразна природа. Можем да изброим множество перфектни за релакс места из България, но ми се ще да споделя приятните впечатления от посещенията ми в хотел в Траяна в националния балнеологичен комплекс Старозагорски минерални бани.

Сред живописните възвишения на Средна Гора, на 20-ина километра от град Стара Загора, в прегръдката на вековна борова гора, се спотайва хотел. Наоколо има множество полянки, удобни за отдих и пикник и горски пътечки подходящи за разходка. Посетителите на хотела в Старозагорски минерални бани ще избират между стая за двама, стая за трима и апартамент, уютно обзаведени, с телевизор с кабелна телевизия, собствени баня и санитарен възел и парно отопление.

Ресторантът в хотела предлага достатъчно места. Там ще имате възможността да опитате автентични български специалитети на достъпни и разумни цени. За приятната обстановка допринася и свежия пейзаж навън. Ресторантът е подходящ както за фирмени и семейни събирания, така и за дискретна вечеря пред игривите пламъци на камината. В хотел в Траяна ще си осигурявате отдих в пълно спокойствие, уют, и чист планински въздух, със свеж дъх на борови иглички. Ако се нуждаете от почивка сред природата, този хотел в Старозагорските минерални бани е най-добрият избор за Вас и Вашето семейство.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!