≡ Menu

Цигов Чарк – природа, вили и обекти за настаняване

Ако сте решили да се откъснете за празничните или почивни дни някъде на приятно местенце, заобиколени от природа, красота и удобства, то различите по големина и функционалност вили в Цигов Чарк са една добра възможност.

Във местността може да се срещнете приятна, ведра и естествена обстановка. Четири сезонният комплекс Цигов Чарк, предлага живописна панорама на цялостната планинска местност. Разположена е на няколко десетки метра от самия язовир на Батак.

В комплекса има няколко десетки вили, които всеки желаещ може да резервира със семейство и приятели. Към курортната местност принадлежи и оборудван самостоятелен ресторант и нощна дискотека. Всеки отседнал в тази планинска обстановка сред прелестите на дивата природа може да се наслади на пълноценен релакс и зареждане с положителни емоции.

Ако изберете почивка в Цигов Чарк ще се избавите от летните горещи дни, и ще се забавлявате през зимата с многообразието от зимни спортове и ще релаксирате ловейки риба.

Курортния комплекс е уютно местенце поместило в себе си уникалност и девствена растителност, дискретност и лукс. За гостите на разположение е ресторант, свободно за ползване барбекю, санитарен възел към отделните постройки, кухненско оборудване, телевизор, отопление и т.н.

Вътрешността на повечето вили в комплекса е направена с вкус и от всяка една струи истински разкош и комфорт.

Цигов Чарк е разположен в близост до борова гора, а в полите на Родопите е язовир Батак. Там всеки може да изкара незабравими мигове в ловене на риба.

За гостите на многообразието от Вили и хотели в Цигов Чарк през зимните месеци са предвидени приятни вечери пред камина, след ден изкаран по ски пистите. Удобства от рода на ски гардероб, сноуборд, влек, шейни, ски учители са на разположение в някои случаи, както за малки, така и за големи, както за начинаещи така и за напреднали.

Не са малко и възможностите за краткотрайни излети в околността, през топлите месеци от годината.

В общи линии курорта Цигов Чарк е много атрактивен и предпочитан от туристи целогодишно. Не са малко желаещите да посетят тази местност, отсядайки на палатки или идвайки с каравани. Настаняването около самият язовир предлага невероятни гледки, страхотни пейзажи към планината.

Вечерните залези на слънцето оставят незабравим спомен в обективите и съзнанията на посетителите решили да се разходят с лодка в летните привечери или билото на планината, докато се спускат със ски и шейни по скърцащ сняг в зимните дни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!