≡ Menu

Чантите на Долче и Габана

Чантата е може би вечният аксесоар. Преминала през многобройни превъплъщения, дамската чанта успешно се е научила да показва и нашата идентичност. Долче и Габана ни предлагат богато разнообразие от италиански шик, носещ духа на 50-те години на миналия век, когато стилът на дамите е основно съобразен с очарованието на малките сицилиански градчета. Марката предлага богата гама от цветове и материи, подходящи както за ежедневни шопинг преходи, така и за изискани вечерни партита, където несъмнено няма да останете незабелязани с дамското бижу под ръка.

Доменико Долче и Стефано Габана са останали впечатлени от италианската изящност и са вложили в уникалните си дамски чанти частичка от сицилианските прелести.

Ексцентричните дизайнери съчетават ярки патладжанени, искрящи доматени и коралови цветове, съчетавайки ги с класически дантелени и нежни шифонени материи. Върху чантите се появяват и различни зеленчукови принтове, влизащи в ярък контаст с традиционното звучене и романтика на италианската магия.

Плетивата също са изключително актуални този сезон. Колекцията представя семпли модели, подходящи за ежедневни цветни рокли. Друг предпочитан аксесоар за пролетта от Долче и Габана са големите бижута, които отново са решени в ярки цветове.

Важен акцент при чантите е контрастното им съчетаване с облеклото. Според структурата на вашата фигура заложете и на подходящата чанта. По-пищните дами трябва да се спрат на чанти тип „голяма торба”, а по-фините девойки могат да заложат и на клъч чанти, идеални както за вечерни приеми, така и за всекидневната раходка. Несъмнено обаче не размерът е водещ тази пролет, а цветовото разнообразие. Интересно хрумване на двамата италианци е съчетаването на ярки елементи от многоцветната чанта с част от облеклото, избрано в същия цвят. Животинските принтове също са предпочитан десен, особено в съчетание с елегантни черни рокли с изчистени линии.

Каквато и чанта да предпочетете, не забравяйте да се усмихвате, защото именно усмивката е вашата гаранция за успех и средството да не останете незабелязани!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!