≡ Menu

Дънковата пола – удобна и секси

Дънковата пола е дреха, която всяка уважаваща себе си жена трябва да притежава в гардероба си. Тя е секси и едновременно с това ви кара да се чувствате комфортно, когато я носите. Разбира се, дамските дънкови поли могат да бъдат с различна кройка и дължина. Това, което остава непроменено е, че дънковите поли никога не излизат от мода и почти винаги са подходящ избор, независимо от конкретния повод.

Разкроената дънкова пола, достигаща до коляното, е подходяща за всякакъв тип женски фигури. Дамите с по-едър ханш спокойно могат да заложат на този модел, който прикрива несъвършенствата и същевременно създава усещане за лекота и женственост. Воланите и плисетата са особено актуални този сезон, така че спокойно можете да спрете избора си на подобен вариант. Без съмнение ще изглеждате добре и определено ще сте в крак с последните модни тенденции.

Предизвикателните мини поли са най-предпочитаният избор. Представителките на нежния пол най-често ги комбинират с ефектни топове и дънкови якета. Минижупите обаче са подходящи най-вече за слаби и високи жени. Дамите с по-пищна фигура трябва да подберат друг модел дънкова пола. В противен случай има опасност да се получи обратен на желания ефект. Дънковата мини пола може да комбинирате с красиви дамски сандали с тънки преплетени каишки. Можете да допълните тоалета си с подходящи аксесоари.

Цветът на дънковата пола е въпрос на лично предпочитание. Синият цвят е безспорна класика, когато става въпрос за дънкови дрехи. Ако обаче харесвате разнообразието и обичате да експериментирате с визията си, спокойно можете да заложите на по-ярък и ефектен цвят като алено червено, лимонено жълто или портокалово. Дънкови поли в тази цветова гама ще са страхотно предложение за пролетно-летния сезон. Те са цветни, ярки и много свежи.

Независимо от цвета и модела, дънковата пола си остава една от най-предпочитаните и обличани дамски дрехи. Носете я с настроение и самочувствие.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!