≡ Menu

Ще дойде ли на SEO конференция 2013?

Ако сте програмисти, уеб дизайнери, маркетинг специалисти или се стремите да подобрите видимостта и присъствието на сайта си във виртуалното пространство, SEO конференция 2013 г. е точно за вас.

Събитието ще се проведе в столицата на 22.03.2013 г. Място на срещата – Интер Експо Център. Основна цел на събитието – представяне на най-новите тенденции в областта на СЕО оптимизацията на сайтове. Очаква се SEO конференция 2013 г. да бъде посетена от повече от 400 човека, сред които клиенти на SEO и SEM услуги, интернет мениджъри и маркетинг специалисти, рекламодатели и специалисти по интернет реклама, представители на дигитални и рекламни агенции, разработчици, уеб дизайнери, оптимизатори и др. Организаторите на събитието ви обещават, че посещението на конференцията ще ви даде практически знания (решения) за по-доброто позициониране на сайтове в основните търсачки, което ще ви помогне да подобрите вашите продажби, да постигнете желаните рекламни успехи, да разширите диапазона на вашия бизнес и да осъществите нови ползотворни контакти. Присъствието ви на SEO конференция 2013 г. със сигурност ще е една стъпка напред във вашите начинания и може да се окаже, че ще ви изведе на нови бизнес хоризонти и ще промени значително вашите позиции в интернет пространството.

Конференцията предлага възможност да рекламирате вашите продукти, да закупите ВИП билети и рекламни пакети, да осъществите важни бизнес контакти. Всичко, което ви интересува относно лектори, програма и цени за реклама по време на конференцията може да намерите в сайта ни.

Държим да подчертаем, че поканените лектори, които ще се представят през месец март на SEO конференция 2013 г. са практикуващи специалисти, които могат да ви предадат своя опит и знания „от първа ръка”, подкрепени с практически примери и много полезни съвети, от които ще имате полза занапред. Те ще се представят с изчерпателни знания за оптимизацията и маркетинга за търсачки, ще ви разкрият новите стратегии и методи на ефективната оптимизация.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!