≡ Menu

3D сватбени покани

Един страхотен начин за известяване на гостите за сватбено тържество е чрез 3D сватбени покани. Те са впечатляващи, интересни, оригинални и запомнящи се.

Също както стандартните сватбени покани и 3D поканите могат да бъдат изработени от всякакъв вид хартия и с всевъзможни цветове. Предимството им е, че от хартия са оформени красиви форми разгръщащи се пред очите на отварящия поканата. Най-важна при изработката им е фантазията и сръчността.

Най-често в 3D форми се изработват сватбени торти, сърчица, дръвчета и зеленина, пръстени, мъжка и дамска ръка. Могат в поканите да се вградят 3D символи от професиите на младоженците, важни за тях знаци или музика.

Не бъркайте 3D сватбените покани с видео покани, за които трябват специални очила. Макар и впечатляващи изпращането на 3D видео покани не е препоръчително защото вероятно ще накарате голяма част от бъдещите гости да се почувстват неудобно, ако нямат подходящи очила с които да изгледат поканата или подходящ телевизор на която да я пуснат. Хартиените 3D сватбени покани от своя страна са подходящи за хора от всички възрасти и ще ги накарат да се почувстват специални.

За съжаление в България трудно могат да бъдат намерени 3D сватбени покани. По-високата им цена в сравнение със стандартните покани ги прави непродаваеми, поради което сватбените агенти избягват предлагането им. Средно цената за сто покани в други европейски държави е около 2000 лева, което ги прави с около 10 пъти по-скъпи от стандартните сватбени покани.

Ако имате идея и сръчни ръце можете да си спестите от разхода и да изработите 3D поканите сами. В мрежата и YouTube могат да бъдат открити много идеи и обучителни клипчета за „направи си сам“ 3D сватбени покани. Някои са толкова лесни за направа, че с тях би се справил всеки притежаващ достатъчно желание, сръчност и упорство.

Ако сте от щастливците, които имат достатъчно бюджет за сватбата, за да си позволят поръчка на 3D покани, попитайте вашия сватбен агент за опциите за поръчка.

Сватбени покани.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!