≡ Menu

4 добре обзаведени български ресторантa, които трябва да посетите

Ресторантското обзавеждане – темата на днешната статия е провокирана от 4 добре обзаведени български ресторанта. Съществуват стотици сайтове, които събират куп информация за всевъзможни ресторанти в България, категоризирани по ред признаци, категории и други. Понякога е трудно човек да предпочете правилното място. Ние ще Ви помогнем за това, като Ви насочим към няколко, които си заслужават посещението заради прекрасния си интериор и ресторантско обзавеждане.

Ресторант “Хистори”, в град Хасково

Ако харесвате винтидж атмосферата, със сигурност ще оцените “Хистори”! Обзавеждането е решено със столове в Бароков и Виенски стил, което ще Ви отведе във времената на кралици и крале.

“Вива клуб”, в Златни пясъци

Едно наистина добре интериорно решен ресторант, част от обзавеждането на който са уникалните столове от полипропилен и дърво. Това са и едни от любимите ни столове – Hera. Едно е сигурно – няма отлепите очи от тях, а удобството им е точно толкова гарантирано, колкото обещава и дизайна им.

Ресторант “Канапе”, в Плевен

“Канапе” ще Ви посрещне с изчистени линии и меки натурални форми. И в този случай имаме столове от полиуретан, в основната си част и меки облегалки. Ако се почувствате като у дома си, вечеряйки или обядвайки там, не намирайте това за странно. Приятно допълнение към основните маси и столове е зоната около бара, обзаведена с бар столове от нас.

Ресторант “При Сандо”, в Пловдив

Ако попаднете в града на тепетата, задължително посетете “При Сандо”. Там ще се натъкнете на прекрасно съчетание от класически, модерни и естествени нюанси. Със свежото си ресторантско обзавеждане, това заведение ще Ви накара да го посетите отново. Собствениците на заведението заложиха на класическият бърбери (burberry) дизайн на каре от бежово.

Обзаведени от – експерти в професионалното обзавеждане на ресторанти

И четирите ресторанта са обзаведени от експерти – лидери в професионалното обзавеждане на ресторанти, кафета, барове, дискотеки, външни заведения и други. В нашата специална секция на сайта там може да откриете още интересни ресторанти, обзаведени с мебели от нас.

В следващата ни статия ще покажем много стилно обзаведени ресторанти в цял свят, които показват екстравагантни интериори и идеи за които дори не сте си помисляли. Надяваме се това да помогне при избора на мебели – столове, маси, дивани и т.н. за обзавеждането на вашият ресторант.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!