≡ Menu

4 причини да използвате релефна фасадна боя

На пазара за строителни материали можете да откриете различни продукти, с които да направите Вашата фасада по-приветлива и разбира се – по-красива. Едни от тях са фасадните бои, но в случая ще говоря за един конкретен вид боя, а именно релефната фасадна боя.

Това е един изключително добър продукт, който със сигурност ще освежи фасадата и ще я направи уникална! Желаете ли всеки да се заглежда по нея с възхищение? Тогава релефната фасадна боя е това, от което се нуждаете!

За да бъдете напълно убедени в това твърдение, ще предложа на Вашето внимание 4 причини, поради които да използвате този продукт:

1. Красива структура: Релефната фасадна боя се характеризира с фина релефна структура, която можете да структурирате абсолютно по Ваш вкус. За целта не е необходимо да сте професионалисти в боядисването! Релефната фасадна боя може да се нанесе изключително лесно. Използвайте любимия Ви бояджийски инструмент, без значение дали това е валяк, баданарка или четка. Този продукт Ви позволява да пуснете на свобода Вашето въображение. Създавайте креативни форми, докато структурирате релефната фасадна боя. Превърнете се в творецът на визията на Вашата собствена фасада и накарайте минувачите да се обръщат, за да я погледнат още веднъж с усмивка на лицата им!

2. Здраво финишно покритие: Нека да бъдем честни – една боя е декоративно покритие. В случая обаче релефната фасадна боя е нещо много повече от обикновена декорация. Покритието, което тя създава е твърдо. С него можете да забравите за пукнатините по фасадата, които не само я загрозяват, но също така излагат и конструкцията ѝ на риск. И след като говорим за пукнатини – ако в момента по фасадата Ви има фини такива или пък забелязвате някакви сравнително леки неравности, то трябва да знаете, че с помощта на релефната фасадна боя те ще бъдат прикрити и няма да Ви притесняват повече.

3. Пропускане на парите: Да, това е важно! Защо? Защото така влагата няма да се задържа във фасадата Ви. Пропускливостта на качествената релефна боя се дължи на нейната отворена структура на покритието. Така фасадата Ви ще може да “диша” свободно!

4. Запазване на ефекта във времето: Защо Ви е да влагате излишен труд и средства за нещо, което след определен период от време ще изгуби своята ефективност? Това е все едно да наливате вода в спукана кофа. В случая с релефната фасадна боя това няма да се случи. Този иновативен строителен материал е изключително устойчив на атмосферните влияния. Температурните амплитуди и UV лъчите не му влияят. Живеете в големия град и се притеснявате дали газовете във въздуха няма да навредят на финишното покритие на фасадата Ви? Бъдете спокойни! Релефната фасадна боя издържа и на това. Също така качествените продукти от този вид притежават изключително добра еластичност.

Убедихте ли се, че релефната фасадна боя е продуктът за финишно покритие на Вашата фасада? Ако отговорът Ви е положителен, то тогава сигурно бихте искали да узнаете и кой продукт е с достатъчно високо качество, за да Ви бъде полезен? Истината е, че можете да избирате от много надеждни решения, но в случая може би ще сте заинтересувани от релефната фасадна боя.

Надявам се информацията да Ви бъде полезна!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!