≡ Menu

5 препоръки за пролетни детски дрехи

Пролетта дойде и е време не само да започнете с планирането на лятната ви семейна почивка, но и да обновите детския гардероб. Днес сме се постарали да съберем в едно 5-те най-ценни и важни съвета и препоръки. Надяваме се да сме ви полезни.

#1: Качество на дрехите

И така, едно от най-важните правила при избора на детски пролетни дрехи и като цяло облеклото за малчуганите е качествената и хипоалергенни материя. Кожата на децата е изключително нежна, затова откъм този критерии никога не бива да правите компромис.

#2: Цветове, принтове и стил

Дори и децата имат вкус и стил към облеклото. Важно е да не пренебрегвате мнението им и да се стараете да се съобразяват с това, какви дрешки харесват малчуганите ви. Разбира се, че ние не ви казваме, ако детето иска да облече тениска зимата да му угодите, а просто да оставите на палавниците сами да изберат фасона и мотива на техните облекла. Важно е да обърнем внимание и на аксесоарите, които могат много да украсят детския образ. Това могат да са шапчиците, шаловете или дори чорапите. Всички тези малки, но изключително важни акценти имат не само чисто практична роля, но и естетическа.

#3: И как все пак да изберете правилно пролетните детски дрехи?

Облеклото за деца трябва да е свободно и да не ограничава по никакъв начин неговите движения. Все пак децата са особено активни и не е никак добра идея да им облечете слим дънки, ако ще излизат в парка с приятелите си.

Ако пазарувате дрехите на малчуганите си в Интернет, тогава не забравяйте да погледнете и таблицата с размерите на дадения онлайн портал за покупки, за да не сгрешите и да поръчате правилния номер. Не ви препоръчваме и да купувате по-големи от един размер дрешки на детето ви, тъй като така се губи чара на облеклото, а и като цяло то няма да е комфортно на палавниците, а все пак това е много важно условие.

#4: Цветотипът също играе роля при избора на детски дрехи

Колкото и странно да ви се струва, но това също има значение ри облеклото за деца, а не само при възрастните. Казано с други думи, едни цветове ще отиват повече на детето ви, а други – по-малко. Ето защо е важно да се съобразявате и с това критерии, а не само да се водите от вашия личен избор. Разбира се има и такива оттенъци, които подхождат едновременно на всяко дете, като такива са бледо-розовите нюанси, червените и кораловите.

#5: Мода за малките принцеси и рицари

Естествено, че децата от малки искат да приличат на мама и тати. Затова е важно да се стараете винаги да ги обличате не прост красиво, но и хармонично. Не забравяйте и за личния пример, който трябва да давате на детето си, з ада може то да се научи правилно да съчетава дрешките си, за да се получи стилна и интересна визия.

И не забравяйте, че ако все още не сте се погрижили за пролетното обновяване на детските дрехи, то е време да се погрижите за това. Искрено се надяваме да сме ви били полезни. Очаквайте скоро много нови съвети за детски дрехи от нас!

{ 3 comments… add one }
  • Златина Парашкевова 6 June 2016, 15:34

    Наистина интересна статия за детските дрехи. Поздрави.

  • Златина Парашкевова 6 June 2016, 15:35

    Интересно наистина и петте препоръки за пролетни детски дрехи 🙂

  • Галя 20 June 2016, 14:59

    Добри съвети и препоръки за пролетните детски дрехи. Благодаря!

Leave a Comment

error: Content is protected !!