≡ Menu

5 SEO стратегии, които могат да навредят на търсачките

За да се уверете, че вашата бърза изработка на сайт и оптимизация не наранява ранглиста на уебсайтове, при търсене и актуализации, научете повече за 5 остарели SEO стратегии, които все още много собственици на малки фирми правят:

Ключова дума – плънката, която може да нарани SEO оптимизацията

Ключова дума се използва, за да бъде по-лесно откриването на даден продукт, услуга, бизнес, информация, за онези, които са поискали съдържание. Защо? Много хора използват ключова дума, като начин да се класира тяхната страница за няколко ключови думи в търсачките. Не бъдете алчни. Твърде много едно нещо може да има отрицателно въздействие върху вашите търсачки и класиране. Много ключови думи, пълнене страници в класирането, след като Google актуализира своят спам алгоритъм. Когато оптимизирате съдържание за вашия уеб сайт се уверете, че не са вграждани повече от две думи.

Качване на кратка форма „Content“

Повечето публикации искат за тяхното съдържание кратък откъс текст. Но търсачките обичат да се класират страници с дълго и задълбочено съдържание, което много уеб посетителите биха могли да използват за пълно използване на ресурсите по дадена тема. Съдържание в дълга форма се определя като съдържание, което е 1500 думи или по-дълго. Има време и място, където да използвате съдържание в кратка форма, както за отзивчив уеб дизайн за мобилни устройства, така и за пълнометражна стратегията за SEO.

Насочване на една ключова дума

В предходни години, насочването към една-единствена дума, било идеалният начин да се класира по-високо даден уебсайт. Не след дълго обаче хората установили, че сайтове с ниско качество били класирани по-високи от висококачествени сайтове. Тъй като Google пусна “Панда” актуализацията, това понижава сайтове с малко съдържание, което не влиза в дълбочина около съдържание подобно на други сайтове за качество. При насочване по ключови думи, се фокусират върху това число различни ключови думи, свързани с темите. Вземете една ключова дума, която искате да се насочите, създайте тема с помощта на ключови думи, които се отнасят до целевата ключова дума.

Guest Blogging в сайтове с ниско качество

Спам е боклукът на Интернет. Повечето хора или забравят да го извадят или просто го пренебрегват. Тогава Google най-накрая решава да вземе спам блогове и ниско-качествени уеб сайтове, които печелят от препратки и ги праща на бунището. Вие искате най-много сайтове с добра репутация, свързване към вашия сайт, колкото е възможно. Най-добре е репутацията на сайта, да има по-голям шанс и да се класира високо.

Отхвърляне и социални медии

Социалните медии са много по-мощен инструмент, но не много хора го осъзнават. Някои собственици на бизнес не вземат социалните медии сериозно, защото мислят, че там аудиторията е главно от тийнейджъри и техните скандални мнения. Въпреки, че милиони тийнейджъри използват социалните медии на дневна база, има още милиони хора, които използват социалните медии за новини, актуални събития, както и възможности за бизнес. Не позволявайте на социални медии и маркетинг стратегия да доведат до спад и пукнатини и да пропуснете потенциални бизнес клиенти. Социалните медии са мощен начин да разпределите дума за вашия бизнес и да получат полза от Google. Google заявява, че социалните сигнали в момента не са фактор в класирането на сайтове, но съдържание, което е публикувано оказва значение за търсене в ранглистата. Съдържание, публикувано на всеки канал за социални медии също може да натрупа директни връзки, които стимулират търсенето и класирането.

Чрез тези пет прости метода в стратегията за SEO, можете да увеличите посещаемостта на вашия сайт пред много конкуренти, които не са в ноухау.  Заложете на актуализирана SEO стратегия още днес, като разберете повече за това как да си помогнем на магазина чрез seo!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!