≡ Menu

7 дамски парфюма точно за 8 март

Краят на месец Февруари вече се вижда, а с това ще отбележим и идването на Баба Марта и месец Март, който е един от месеците с най-големите празници какъвто е и 8 Март! Както знаете на 8 Март всички жени честват празника на жената, който е символ на женската борба за права през годините.

И по темата вие подготвихте ли се с подарък за 8 Март?

Дори и да не сте избрали какво да купите все още има време и не е късно, можете да подарите чудесен дамски парфюм на жените в живота си, които според вас заслужават титлата “ЖЕНА”. Замислете се празника е само веднъж в годината, а щастието от жеста остава за дълго време в съзнанието, дори и да сте пропуснали да честитите по подходящ начин през предните години сега е момента да се реванширате с някой от тези дамски парфюми които съм изброила по-долу.

7-те парфюма за жени точно за 8 март

Аз съм жена и обичам парфюмите, както предполагам са и всички други дами. Те са чудесен избор за подарък, особено ако не знаете какво друго да подарите, замислете се всеки обича да мирише на хубаво и това става много лесно с правилният парфюм.

Следният списък съдържа 7 дамски парфюма, които аз съм избрала с още няколко зарибени обожателки на дамски парфюми като сме ги избирали измежду изключително много парфюми така, че можете да сте сигурни, че тези 7 парфюма ще свършат чудесна работа като подарък за 8 Март.

  1. Първият от тези дамски парфюми е Bvlgari Omnia Coral който стана част от колекцията Омния на Булгари преди вече цели две години. Уханието му е насочено към младите дами до 35 годишна възраст, въпреки че се възприема добре от почти всички жени.
  2. Dior J’adore е класическият парфюм който все още участва в класациите въпреки това, че е на модната сцена повече от десетилетие. Всеки който го опита остава очарован от неговият неповторим аромат.
  3. За всички любители на аромата на Мак предлагаме да подарите Kenzo Flower. Уханието му е класическо и се харесва от доста голям брой дами.
  4. Ето и нещо известно на всички – Chanel N5. Парфюм нямащ нужда от представяне, ако искате да бъдете разпозната навсякъде вземете си Chanel N5 и желанието ви ще стане реалност.
  5. Versace Crystal Noir е дамски парфюм който е толкова специфичен, почти колкото N5 че няма как да бъде сбъркана дамата която го носи. Изключително наситен и подходящ за официални поводи, подарете този парфюм на дамата която искате да впечатлите.
  6. Calvin Klein Beauty – изключителен аромат от Американската модна къща подходящ за дами между 20 – 40 години.
  7. Bvlgari Omnia Crystalline е вторият аромат от линията Омния който беше лансиран през 2005-та година и към момента е парфюмът от колекцията с най-много подръжнички.

Подарете някой от тези дамски парфюми за 8 Март за да сте сигурни, че ще сте с най-добрият подарък! Или вижте списъкът ни ТОП 20 Дамски Парфюми за 8 Март.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!