≡ Menu

7 зелени строителни практики

Поддържането на строителни процеси изисква те да са и екологично приятелски, ефективни и комбинирани с множество допълнителни екстри. Идеята около еко съобразността в изминалото десетилетие се наложи във всички аспекти от човешкия живот. Ето, защо за сферата на строителството, опазването на околната среда е от съществено значение.

Да бъдеш „зелен“ е крайната цел за всеки съвременен проект за обновяване, но те са и част от процеса по приближаване по същия начин? Строителните обекти, включително вашия дом, могат да бъдат разхвърляни след ремонта. Ремоделирането на дома и офиса е свързано с производство на много боклуци. Дали приключвате работата си или в надзора на екип от професионалисти сте поели ангажимент за следващите зелени обновявани площи, а може да искате да участвате в строителните практики от началото до края. Тези няколко стъпки може да са ви от полза:

  1. Сбъднете една своя мечта за „зеленото време“ – след наемане на екип от професионалисти по почистване на строителни боклуци може да направите процеса по строителството по-бърз и по-гладък. С наемане на архитект, изпълнител или LEED консултант, може да се отпуснете малко, знаейки, че вашият отбор ще има своите зелени интереси. Проучете въпроса за висока степен на чистота и това как всичко около работата по къртене, събаряне и извозване в нормите на реда.
  2. Съществува план за това, което ще правите с всичките неща след ремонта – Помислете за алтернативите на опаковане и ако имате нужда от свободно място, наемете контейнери за извозване на боклук.
  3. Създайте програма за строителни отпадъци за рециклиране и участвайте в такава – Повечето ремонти включват много разрушаване. Вместо да хвърляте материали, които привидно са изживели полезния си живот, се допитайте до вашия изпълнител, за да ви включи в програма за рециклиране на строителни отпадъци.
  4. Спасителни ценни материали – някои материали са полезни точно както са: архитектурно значими елементи като врати, прозорци, ВиК арматура, хардуер и специални корнизи. Може да получите някои допълнителни пари като ги продадете.
  5. Използването на екологични строителни материали – това отнема малко повече време и изследвания, за да се определи кои материали се считат за “зелени” и кои не. Работете със своя зелен екип, за да изберете правилните материали за вашия проект за обновяване. Опитайте се да си набави тези материали в страната и ще се избегнат високите такси за доставка и гориво.
  6. Добра идея е да използвате зелени довършителните материали, но не забравяйте за субстратите! Бъдете сигурни в желанието си да обновявате, чрез избор на конкретен набор от материали.
  7. Покрития за устойчивото развитие – не е достатъчно просто да купувате еко материали. Начинът, по който се подготвя пространството и прилага тези продукти може да направи разликата. Отделете време, за да се научат по-ефективни начини за работа, както това ще е от полза и за околната среда.

Повече за видовете и начините на услуги от фирма, научете на адреса на страницата ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!