≡ Menu

7 нови смартфони за 2015

Ако сте фен на Samsung, но скоро ще се придържаме към един телефон от phablet тогава S6 ще бъде точно това, което търсите. Samsung най-накрая очаква да се справи с пластмасова качество на изработката, така, че неговата S-серия за телефони ще използва изцяло метален дизайн в съответствие с тази на Galaxy Алфа. Разбира се в свят на така светкавично бързо развиващи се технологии, едва ли някой би останал изумен и от идеята за четири-HD екран, плюс много други радикални нови функции. Изумяващите създатели на смартфони, таблети, лаптопи не престават да ни впечатляват, предлагайки голямо разнообразие от модели, дизайн, съчетания.

Сред новите предложения за 2015 година са още:

HTC One М9

HTC One М9, последователят на HTC One M8. Феновете му може би не са и очаквали по-добра версия, но ето, че в новата година се очакват новости и тук.

Sony Xperia Z4

Компанията Sony обновява своите водещи телефони на всеки шест месеца, така че със Sony Xperia Z3 от септември 2014 г. може да се очаква Sony Xperia Z4 през март 2015. Спецификациите на Xperia Z4 все още предстои да бъдат потвърдени, въпреки слуховете, че ще бъде супер-бърз Android Lollipop смартфон с 4-ядрен процесор и Quad HD екран.

LG G4

LG G4 – вече сме чували, а някои дори пробвали G3 на LG. Той самият до скоро беше най-добрата телефона на компанията за 2014 г. Сега обаче има информация, че официално новият LG G4 е пуснат в Англия през юни 2014, а в идното лято ще бъде и у нас.

iPhone 7 / iPhone 6s

След iPhone 6 и 6 плюс се очаква да пристигне и iPhone 7, която ще стартира през септември 2015 с IOS 9. И тук очакванията са за по-бърз процесор и някои подобрени характеристики, както и лека промяна на дизайна.

Samsung Galaxy – всеки трети се оказва, че избира него, а сега на пазара предстои да се появи и новото му попълнение.

OnePlus Two

Той е невероятен телефон, а поне до средата на 2015 г. почитателите му могат само да се надяват час по-скоро да пристигне.

Tesco Hudl смартфон – и този телефон се очаква да пожъне феноменален успех в света на таблет компютри. Tesco е малко по-различен със своя смартфон, а новата му версия се предполага, че ще бъде най-висок клас устройство с агресивна цена. Най-хубавото тук е, че смартфонът Tesco Hudl може да се появи тъкмо за Коледа 2014 г., което може да е чудесен повод и за подарък.

Ако все още се двоумите как да зарадвате близките, доставяйки им нещо полезно и многофункционално, то сега е момента да изберете достъпни, изгодни и качествени високотехнологични джаджи. Независимо дали избирате за себе си, за любимия човек, за подрастващите деца или възрастните родители, това, което предлага пазара може да откликне на всеки каприз.

Искате ли телефон, който е на разположение сега? Вижте повече информация за най-добрите смартфони на 2014 г., в сайта ни.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!