≡ Menu

Aвточасти втора ръка софия

Компанията ни която е специализирана и занимаваща се с търговия на едро и дребно на резервни авточасти. Компанията предлага на своите клиенти висококачествени оригинални и алтернативни резервни части.

Ако търсите висококачествени резервни части за вашия автомобил, можете да ги намерите в търговската мрежа на компанията ни за авточасти. Тя е основана пред близо 21 години като е 100% частна собственост. Дейностите й се специализират в следните категории:

– Продажба на едро и дребно на резервни части за автомобили;

– Ремонт и автомобилни услуги;

– Продажба на нови автомобили Volkswagen и Audi.

Фирмените магазини можете да намерите в големите областни градове като в Стара Загора те са три, а във Варна, Бургас, Пловдив и София са по един. Централният склад на компанията се намира в град Стара Загора, разположен на две нива заемат около 600 кв. метра площ. Ако се нуждаете от резервни части с високо и доказано качество, посетете специализираните магазини предлагащи части за следните автомобилни марки: Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Mercedes, BMW, Opel, Ford, Renault, Peugeot и Citroen.

Ако се питате защо има две компании, това е така, защото компанията разделя своята дейност и се основават две дружества, като и двете запазват управлението и собствеността си същите както до преди разделянето. Едната ни Фирма се специализира в продажбата на автомобили, а другата — в продажбата на оригинални и алтернативни резервни части.

Поставяйки си ясна цел и политика, които да следва фирмата се превръща в един от основните дистрибутори на резервни части за българския пазар. Най-голяма заслуга за това имат младите, амбициозни и компетентни специалисти, както и богатия предлаган асортимент, съобразените с пазарното търсене цени, националното покритие и не на последно място ежедневните доставки.

В търговската мрежа ще намерите не само оригинални, но и алтернативни авточасти достъпни за всеки клиент. Дружеството е вносител на HANS PRIES GMBH & CO.KG, популярна на нашия пазар с името topran; MEYLE Products®-Wulf Gaertner Autoparts AG; PEX GmbH Automotive Group. Богата продуктова гама на АВТОХИТ ТРЕЙД ООД предлага висококачествените продуктите на производителите: SACHS, LUK, INA, GATES, FAG, LEMFORDER, KNECHT, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU, BERU, MAHLE, WAHLER, ELRING и др.

Фирмата ни предлага на своите клиенти добра и гъвкава търговска политика.

Обслужвайки ви компетентния персонал ще Ви накара да се почувствате техни партньори, предлагайки Ви най-доброто решение, което ще удовлетвори нуждите и целите на вашия бизнес.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!