≡ Menu

Apple iPhone 6 и ерата на големите дисплеи

От години Android телефоните налагат размера от 5 инча като нещо нормално за екран на смартфон. Apple от своя страна не бяха съгласни и пуснаха своят iPhone 5s с 4-инчов екран, за да е по-лесен за употреба с една ръка, за поставяне в джоба и прочие.

Това беше умен ход от една страна, но трябваше да отпуснат още малко. Сега Apple наваксват пропуснатото със своя iPhone 6, който малко или много продължава да следва тази философия със своя 4,7-инчов екран. Определено обаче размерът не е единственото ново нещо. Телефонът е наистина по-тънък, а и разполага с бърз 64-битов A8 процесор. Камерата му е от най-висок клас, а скоростите на прехвърляне на данни през LTE и Wi-Fi са доста по-бързи. Новата операционна система iOS 8.1 не носи революционната промяна на седмицата, но определено довършва пейзажа много добре.

По отношение на живота на батерията той е идентичен на този при iPhone 5S, но определено е много по-елегантен, нежен, а и по отношение на производителността е доста по-пъргав. Той е наличен и в по-голяма версия Plus, но тя е и по-скъпа. Повечето хора биха се задоволили и биха били доволни от традиционния вариант.

iPhone 6 определено е по-различен от всякога, може да се каже че е взел малко от метала на HTC One M8, но въпреки всичко излъчва усещане за Apple! Експертите смятат, че дизайна му наподобява iPod Touch от 2012 или последните iPad таблети! Телефонът се усеща наистина лек и тънък, заради малко по-големият си екран и повечето извивки. Стъклото умело се завърта около ъглите на телефона, за да е всичко по-стилно и класно. Най-важното е, че ръбатите ъгли на iPhone 5 и 5S са напълно в миналото. Телефонът определено е най-доброто, което са представяли Apple до сега – притежава перфектен външен вид и за момента е конкурентно мощен, за да се изправи срещу всеки телефон от всеки клас.

Предстои да разберем, как ще се справи гиганта на Apple срещу Андроидите от категория 5 + инча, битката със сигурност няма да е лесна за Iphone 6. Хубаво е да помислите повече за него, като закупите луксозни калъфи и аксесоари за iPhone 6.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!