≡ Menu

Armani Mania дамски парфюм или Armani Diamonds парфюм за жени

Днес ще ви предоставя една много ценна информация за два невероятни аромата и съответно парфюма, а именно Armani Mania и Armani Diamonds.

Armani Mania: Това е един от най-популярните аромати произвеждани някога, той е на разположение през всяко едно време за жени и мъже. Armani модната къща е създадена през 1957 година от Джорджо Армани. Парфюма Armani Mania е най-продавания дамски парфюм по света, много жени по света копнеят за този прекрасен аромат. Трайността на парфюма е изключително голяма и това го прави много желан. Мания на Армани е парфюм който не само освежава, но също така те прави елегантен и неустоим. Това е един от малкото парфюми на които аромата премахва нежеланите миризми на организма и тялото на човека. След впръскване от аромата на Armani Mania човек може да е сигурен, че ще ухае прекрасно през целия ден дори и на следващия. Флакона на този парфюм е изработен от много стилни материали, което го прави един от най-елегантните на пазара. Аромата на този парфюм е сложна композиция от амбър, мускус, мандарина, сандалово дърво и чувствен кедър.

Най-важното което трябва да имаме в предвид е че Armani Mania е едно късче от голямата фамилия на Armani, която е една от най-известните модни къщи произвеждащи парфюми. Този аромат започва една нова тенденция на дуото на Armani. Както при дамския така и при мъжкия аромат нотките са изключително приятни и ненаситни. Манията на Армани е аромат който го доближават от Acqua DI Gio, но разликата се усеща в елегантността и чувствеността. Доверете се на страхотния и непретенциозен аромат на Armani Mania и няма да съжалявате никога.

Armani Diamonds: Дамската серия на Armani Diamonds е много чувствена и елегантна. Това е един изтънчен аромат, а чувството за личен стила и удовлетвореност е на първо място. Флакона на този парфюм е изработен от невероятни материали и наподобява формата на диаманд. Аромата е неповторим, уникален, превъзходен и изящен. Всеки който се е докоснал до този парфюм е останал очарован от неговите връхни и средни нотки. Сравнението между двата парфюма е изключително трудно и никой не може да каже кой е над другия и кой е по добрия. След впръскването на този прекрасен аромат се усеща, свежестта на морето, свежестта на лятото и пролетта. Този който е ползвал Armani Diamonds винаги ще го ползва, защото аромата е изключително траен и непретенциозен, аромата привлича мъжката част от нас защото е много секси. Доверете се на този прекрасен парфюм – Armani Diamonds и няма да съжалявате дори и за секунда.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!