≡ Menu

BuzzBundle помага за социалните ви контакти

Ако искате да видите какви са мненията за вас в интернет и да публикувате свежи новини в социалните мрежи е нужно да се ориентирате към BuzzBundle. Програмата е част от фамилията на Link Assistant в интернет пространството.

Интерфейсът на BuzzBundle ви позволява да виждате актуална информация за всичко, което се пише за вас в мрежата. Достъпът до мненията е лесен и се осъществява с натискането на няколко бутона най-важният, от които е „FindBuzz” където да вкарате ключови думи или фирмения бранд.

Приложението ще претърси социалните мрежи Facebook, Twitter и Google+ и ще покаже резултати в хронологичен ред. Лично се убедихме как за секунди получаваме подробен анализ както от големите “социалки“, така и от по-малките сайтове. Спокойно можем да твърдим, че софтуерът превъзхожда функциите на Google Alerts давайки по-подробни статистики.

В случай, че се интересувате от мнението на вашите потребители и клиенти, то това е една чудесна възможност да следите кой какво казва за вас. Допълнителната екстра, която имате е да споделяте на воля и да пускате социални сигнали към вашия сайт. Има ограничен брой символи (140), в които да се вместите за да оповестите случка или друго свързано с вас.

Режимът за разсрочване на публикациите в социалните мрежи е едно страхотно хрумване от създателите на BuzzBundle. Например ако притежавате 15 акаунта едва ли бихте искали да пускате еднакъв линк от профилите ви наведнъж, а по-скоро да посочите час и дата това да се случи поетапно.

За пръв път чухме за програмата в чуждите форуми, но я купихме едва когато видяхме позитивно ревю за BuzzBundle на български език. Може би сериозен минус на програмата е, че няма безплатна версия, а цената и е 249$ за инсталация на един компютър. Enterprise вариантът пък се продава за впечатляващите 599$. Вие решете дали си заслужава да похарчите тези пари и да сте в час с всичко, което пишат потребителите за вашата персона.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!