≡ Menu

Christian Dior, уникален мъжки парфюм

Fahrenheit на Christian Dior е уникален мъжки парфюм, на който не може да не отделим подобаващо внимание. Подобно на самата реклама на аромата, той може да ни извиси над суетата на големия град, далече в небесата, сред облаците. Ароматът е типичен за марката – елегантен, луксозен, невероятен. Предназначен за динамичните мъже, които са готови да покорят градската джунгла.

Наред със своята категоричност и характерност, уханието носи усещане за лекота. То е близо до вас и вашата природа, то е ново и в същото време добре познато. Бергамот, лимон и мандарина се вплитат в съвършена комбинация с наситени аромати на лавандула и виолетка, които допринасят за нотката флирт и закачка, които може да доловите в парфюма Fahrenheit на Christian Dior.

Усещането за комфорт е завършено с нотките на кожа, кедър и сандалово дърво. Ако се питате как точно се нанася толкова страхотен мъжки аромат, следващите съвети със сигурност ще ви помогнат. За да е достатъчно траен аромата на вашия парфюм, нанесете на китките и близо до сърцето. Пулсациите засилват аромата и придават още по-силно въздействие на всяко едно ухание.

Внимавайте с дозите, не прекалявайте! Нека уханието се носи леко и приятно около вас, но да не се усеща от километри. Ако постоянно усещате парфюма си, това е сигурен показател, че сте се увлекли при нанасянето му. Характерно за мъжките аромати е, че те са доста по-силни от повечето дамски, така че е необходимо да дозирате точно парфюма си и да не прекалявате.

Стремете се да ползвате серия от продукти. Това ви предпазва от основната грешка, която хората понякога допускат при употребата на парфюми и парфюмни води, а именно смесването на различни аромати. Добре е да се знае, че сухата кожа не задържа така добре парфюма, както мазната, затова, ако вашата кожа е суха, е препоръчително да нанасяте парфюм доста по-често през деня.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!