≡ Menu

Karcher техника – магазин

Най-добрите уреди за почистване с вода под налягане са не кои да е, а на компанията Karcher. Тя разработва първата пароструйка през 1950 година и поставя началото на една нова епоха в почистването. Karcher е водещ производител на уреди за почистване в световен мащаб и има изключително богат асортимент.

Karcher изобретяват уред за почистване с гореща вода под голямо налягане, което значително преобръща представите за идеална чистота във всяко едно домакинство докоснало се до него. Употребата на такъв уред е много подходящ за бързо и качествено почистване, което може да задоволи и най-взискателния клиент. Компанията предлага и специални уреди за почистване работещи под високо налягане, но в същото време с двигател с вътрешно горене, което прави работата им много добра за силни замърсявания, които трудно се почистват.

Тези уреди са подходящи и за почистване на гранит и друга скално-облицовъчна настилка, защото могат да се пренасят лесно. Подходящи са и за трудно достъпни места, защото струята им е много силна и може да премахне всякакъв вид наслагвания от всяка една повърхност. Karcher предлагат и уреди за почистване за промишлени зони, за машини, производствени помещения, складове и много други и различни помещения. Те имат богата гама почистваща техника стартираща от прахосмукачки и завършваща с иновационната нова лъчева технология за почистване със сух лед. Уредите за почистване в промишлеността на компанията са изключително иновативни и изпитани, с високо качество и издръжливост, което ги прави най-предпочитаните. Karcher предлагат и иновативни прахосмукачки с четка за килими, които почистват много добре и мокри настилки.

Техните видове прахосмукачки се използват в редица сгради – офиси, хотели, магазини и много други и са доказали бързина, качество на технологията и качество в почистването, което в същото време е много икономично.Компания Karcher се е доказала се доброто си име и здравите си и уникални технологии, които се усъвършенстват с всеки един изминал ден.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!