≡ Menu

Savant Smart home – домът на бъдещето

За тези които не зная едно леко въведение – Smart home се наричат къщи които имат интелигентен контрол, с който може да управлявате музика, телевизия, врати, прозорци. Колкото по-напреднала е системата, толкова повече брой функции притежава.

Savant е Apple базирана домакинска Smart технология. Технологиите Savant са проектирани са да доставят безпрецедентно ниво на ефективност и простота. Когато става въпрос за контрол на домашна автоматизация Savant може да представи такава на всеки потребител, който разполага с нея. Тя има различни варианти, от опростен контрол намиращ се само в една стая, до разширена система, която е напълно интегрирана в самата къща, под формата на иновационни решения с много малко окабеляване. Системата е проектирана да отговори на нуждите на всяка инсталация

Apple Home Control – внимателна преценка на вашия начин на живот

Без значение къде искате да улесните начина си на живот – във Вашия дом, офис, апартамент, еднофамилна или двуфамилна къща, интелигентните домакински решения могат лесно да бъдат персонализирани и да се слеят безпроблемно с вашия личен декор и естетически вкус.

Модулния им дизайн позволява мащабируемост – размерите им могат да се променят, съществуват различни варианти, които прилягат естествено на всеки дом. Имат възможности за ъпгрейди, както на софтуера, така и на хардуерите решения. Те засилват функциите на вашия интелигентен дом, подобряват цялостното управление, спестяват Ви време и усилия. Той може да се инсталира във всеки един дом, без значение от нейното изпълнение, сглобяема или монолитна къща, голяма вила или малка дървена къщичка.

Домашна автоматизация

Новаторските решения за контрол и домашна автоматизация са проектирани с цел обединяване на всички интелигентни технологии у дома – бърз достъп до медии, интернет съдържания, което води до комфортен начин на живот. Savant представя вълнуващ и интелигентен контрол на дом. Интерфейса е напълно интуитивен, веднъж поставен на върха на пръстите ви няма да искате да се отделяте от него. Той не само че е комфортен, но ще бъде част от вашето ежедневие. Софтуера е съвместим с всички модерни и популярни устройства като Apple, IPAD, iPhone и лаптопи.

Радвайте се на върха на комфорта, който до преди няколко десетилетия се появяваше само по филмите. Savant се обединява множество услуги, нас които да управлявате интелигентен контрол, като едновременно да изпълнява безброй команди. Може да отговарят на предпочитанията за контрол на дома на всеки член на домакинството.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!