≡ Menu

Бижута Сваровски

Какво представлява Сваровски

Всеизвестен факт е, че всъщност бижута Сваровски са създадени от изкуствени кристали. Когато се произвеждат, в самите украшения се вграждат химични елементи, за да се получат едни невероятни цветове. През 1895 година започва шлифоване на кристали. То се прави с модерна и актуална за времето си машина. Изработката й е дело на Даниел Сваровски. Той изкарва документ, с който успява да я защити по закон. Именно по този начин създателят на фирма Сваровски успява да защити уникалната си работа от измамници, целейки да ограбят труда му. Още в самото начало различни хора са вярвали, че кристалите са фалшиви, но след години на производство, все по-голям процент от хора са имали възможност да се убедят в стойността на произведените бижута. Всички ценители са на ясно, че кристалите не са просто едно обикновено стъкло, а истинско произведение на изкуството. Качеството на създаваните украшения е впечатляващо и не би могло да се сбърка от нито един истински познавач. Кристалите блестят и впечатляват от пръв поглед. С годините Сваровски стават известни по цял свят и започват да се купуват от хиляди жени и мъже.

Какви бижута се правят със Сваровски кристал

В момента на пазара у нас и в други страни можете да откриете различни украшения: пръстени, обеци, колиета, синджири, гривни и други. Позлатата на бижутата е 14-каратова, в съчетание с бяло и жълто злато. Бижута Сваровски не предизвикват нежелани реакции по кожата и могат да се носят дори от най-претенциозните клиенти. Бижута, които са изработени от злато, в съчетание с кристали Сваровски, са едни от най-търсените в момента. Те са предпочитани за официални поводи, дори за сватбени тържества. Доста вериги магазини предлагат уникални бижута с марката Сваровски, но ви съветваме да бъдете предпазливи и да не се доверявате лесно. Трябва да сте напълно сигурни, че бижутата са качествени, а не фалшификация.

Как се съхраняват и почистват бижута Сваровски

Украшения Сваровски се поддържат по изключително лесен начин. Не се изисква много време, за да изглеждат закупените от вас бижута все така бляскави и неустоими. Когато притежавате бижута Сваровски, задължително ги съхранявайте в тяхната оригинална кутия. По този начин те ще запазят качествата си за много по-дълго време.

ВАЖНО: Не смесвайте различни бижута, слагайки ги на едно и също място. Това е груба грешка, накитите биха могли да се повредят, надраскат и вплетат едно в друго. Не допускайте това да се случи! Гривни, обеци и пръстени можете да изчистите до блясък с малка кърпа за слънчеви очила.

Качествени бижута Сваровски

Убедете се, че пазарувате от правилното място. Изисквайте сертификат за всички бижута Сваровски. Бъдете нащрек за всякакъв вид измами и не се доверявайте с лека ръка. Задължително продавач-консултанта трябва да ви предостави номер за евентуална обратна връзка при възникване на проблем със закупената стока. Ако бижутата се повредят не по ваша вина, можете да поискате сумата си обратно и да върнете артикулите. Добре проверявайте вносителя на харесаните от вас бижута и чак тогава се отдайте на безпроблемно пазаруване.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!