≡ Menu

Гаджето на Криско златна хапка за медиите! „Фермата” и „ВИП Брадър” в за Ася Капчикова!

Ася Капчикова е сред най-нашумелите лица в медиите. След като стана ясно, че тя е избраницата на Криско, неговата слава бързо се прехвърли и върху нея, последва също и победата и в „Мис Плеймейт 2016” и така девинката се превърна в една от най-харесваните жени на България.

Ася популярна заради Криско

Славата на екзотичната дива, се разви светкавично след като започна да се появява в клиповете, снимките и компанията на младия продуцент. Все по-често и по-често по софийските улици и заведения, двамата бяха засичани с влюбени усмивки и детски закачки да бъдат двамата заедно. След като започна да се появява във всеки нов клип на рапъра слуховете се засилиха за тяхната интимност и интереса на феновете, принуди гълъбчетата да признаят, че са заедно. Коментарите и статиите, че Криско има сериозна връзка повиши интереса на феновете му и така все повече хора, започнаха да разбират коя е Ася Капчикова.

Родителите се гордеят с разкрепостеността на дъщеря си

Повечето родители биха били разочаровани и засрамени от това, че отрочето им показва разголеното си тяло във всякакви списания и медии, но бащата на Ася е изключително горд от постиженията на дъщеря си. Негови познати разказват как Сергей Капчиков разказва на всички за славата на наследницата си. Той е инструктор по кормуване в Девин и пълнел главата на учениците си с истории за Ася, а самите истории привличат все повече бъдещи шофьори да се записват при него.

Мис Плеймейт пази реномето си

Ася Капчикова е на път да приеме офертата за участие в реалити формата „Фермата”, защото „ВИП Брадър” е формат в който интереса на публиката зависи от това колко ще се изложат живущите в къщата. Продуцентите на „Брадъра” подготвят 8 мия си формат и репертоара не е много различен от 1 вия, „старата песен на нов глас” е фразата с която най-добре описвам сценария на „ВИП Брадър”, но „звездите” ни започват все повече да отказват офертите на ТОП БГ реалитито. Интригите стават все по-засукани, но с тях расте и хонорара. Сценаристите си мечтаят за чалга певица, понеже Преслава вдигна рейтинга повече от Памела Андерсен и Парис Хилтън. До колко е важна за тях „Мис Плеймейт” ще разберем с хонорара който са и предложили, но засега той не е обявен публично.

Криско е медийна личност която успя да докаже таланта си и определено показа как се гради имидж. Прослушайте някои MP3 от Криско. Макар да проби като рапър и „лошо” момче, той успя да се докаже и като продуцент, вече дал крила на няколко от новоизлюпените певци. Ася също показа, че е силно момиче и се бори със зъби и нокти за успехите си. Дали двамата са заедно за да бъдат заедно или за да печелят един от друг си знаят само те, но каквато и да е причината те успяват в начинанията си.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!