≡ Menu

Да защитим кулата! Една от най-популярните онлайн флаш игри

Флаш игрите се славят със своята разнообразност и непрестанен интерес от страна на играчите поради редица задоволителни причини, а играта Tower Defence (Защита на кулата) е една от най-използваните и пресъздавани игри в днешно време. Надали съществува друга флаш игра, която да може да се похвали с толкова голям потребителски интерес и богата гама от вариации на тази тема. Пример за такава игра можете да откриете в интернет.

Разработчиците на флаш игри и приложения са на мнение, че тази игра е интересна на потребителите именно заради защитния и характер и чуството за собственост над въпросната кула. Натуралните инстинкти на човека за собственост и самосъхранение личат и в игрите, които го забавляват. Така както хищниците тренират малките си с проста игра, хората от своя страна задоволяват натуралните си инстинкти чрез съвременните игри.

Идеята на играта е проста – защита на кулата от идващата опасност, но многобройните версии са тези, които я разширяват до безграничните й възможности. Необходимо е да разполагате с аналитични и тактически умения, за да разположите своята защита и да отблъснете вражеската атака, която се засилва след всеки рунд, минута или единица за време, която използва съответната версия на играта.

Самото усещане при игра не е натоварващо, защото действието става почти на автопилот. Все пак това твърдение не важи за всички, защото съществуват много ентусиазирани и емоционални играчи, които са готови да вложат и сетните си сили в името на кулата.

В зависимост от версията, която играете, може да се защитавате от балони, топки, рицари, танкове та дори и зомбита, което затвърждава твърдението ни в предните редове за безкрайния потенциал на това флаш забавление.

Ако все още не сте изпробвали тази забавна игра ви съветваме да и дадете шанс, и със сигурност няма да съжалявате. Веднъж навлезли в света на Tower Defense може да се наложи да отложите плановете си за вечерта, защото врагът ви отива право към вашата кула. Защитете я! А ако харесвате друг тип игри и онлайн забавления, можете да проверите в интернет, няма да съжалявате.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!