≡ Menu

Защо е важно да изберем добра траурна агенция?

Много хора са стигали до момента, в който трябва да изберат траурна агенция. Животът е напълно непредвидим и няма как да знаем какво и кога може да се случи с нас. При положение, че се сбогуваме с наш близък и роднина, болката е голяма и непоносима. Въпреки този факт ние сме длъжни да се организираме изпращане с почести на любимите ни хора.

В случай, че живеете в столицата, то вие ще може лесно да намерите траурна агенция в София, защото градът е голям и тук много фирми предлагат услугите си. Естествено, не бива да гласуваме доверие на всяка срещната агенция, защото съществуват такива, които предоставят много ниско качество, а в същото време измъкват парите от джобовете ви.

Добрите траурни агенции имат фиксирани цени. Тарифите са обявени в техните уебсайтове и всичко е повече от прозрачно. В пакетните услуги влизат транспортиране на покойника, покупка на ковчег, повикване на свещеник и извършване на ритуал. Всичко това струва определена сума, която потребителя ще види на монитора си.

Съмнителните погребални бюра ви убеждават, че погребението излиза 500 лева, но когато ги наемете започват да прибавят скрити такси за използвания транспорт, цветята, некролозите и всичко останало. Не се подвеждайте по измами, тъй като така ще увеличите, и без това голямото си страдание в този труден момент за вас.

Още повече, че евтините траурни услуги няма да предложат респектиращата церемония, която ще получите при добрите погребални агенции. С други думи покойниците ще бъдат погребани без нужното уважение и дори са възможни злоупотреби от сорта на кражба на имущество, немарливо отношение към тялото и нарушаване на правилата за ритуалите.

Заради всичко това, което написахме, изборът на траурна агенция е много важен. Вероятно и вие сте стигнали до този извод, а това означава, че предварителната подготовка е желателна. Ние не ви пожелаваме да имате нужда от траурни услуги, но както написахме в началото от живота можем да очакваме всичко дори и най-лошото.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!