≡ Menu

Какви трябва да са парфюмите за Цветница?

Исках да напиша тази статия “Какви трябва да са парфюмите за Цветница?” утре на първи Април, но утре е повод само за шеги и забавления, затова реших да я пусна днес в razkazi.info защото мисля че ще има и по-голям ефект, първо защото утре на никой няма да му се занимава с подобни работи и второ за да има повече време за читателите да я прочетат, защото Цветница въпреки, че е в средата на Април е само след броени дни, а за някой хора това е недостатъчно особено ако избират парфюм за подарък!

Ето защо ако искате да изберете правилният парфюм за Цветница, можете да получите основни насоки ако прочетете тази статия докрай!

Кои аромати са добри и кои не за Цветница?

Първо нека започнем с тези които стават:

Пролетната обстановка през Април месец е подходяща за свежи, цветни и леко пикантни парфюми! Това показват всички проучвания и особено класациите с новите парфюми. Парфюмите лансирано през тази година досега са масово повлияни от пикантните нотки! Това може да потвърдите ако разгледате новите парфюми които бяха показани, всеки 3-ти парфюм за който чувахме досега има в състава си поне една пикантна нотка във сърцето или връхните нотки.

Освен пикантните нотки както казахме на мода отново са цветните композиции, но няма как да има пролетен парфюм без съдържание на пролетни цветя в композицията си! По мои наблюдения най-актуални ще са парфюмите с аромат на магнолия, жасмин, момина сълза и роза и комбинациите между тях.

Плодовите и цитрусови нотки също не са за подценяване тази пролет и особено за Цветница! През 2014-та година се очаква да има бум на свежите аромати за дамите, така че не се притеснявайте да изберете парфюм с нотки на лайм, лимон, други цитруси, круша, праскова, кайския и портокал.

Парфюмите които да избягвате за Цветница!

Ще познаете тези парфюми по-тежките композиции имащи нотки на тютюн, ванилия, карамел и някои животински нотки. Конкретен парфюм който да не избирате за Цветница е добре познатият на всички Chanel N5, а на негово място можете да изберете например Chanel Chance, който предлага изключителна цветна композиция.

Като цяло специално за пролетен парфюм е много трудно да се направи грешка, дори когато е за подарък, но това не означава че вероятността не съществува!

Ако не искате да рискувате и искате да изберете правилният парфюм защо просто не посетите страниците на сайта ни на които ще намерите всичко за правилният парфюм за Цветница!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!