≡ Menu

Как да сме красиви и елегантни – красотата, начин на живот

Красотата не се измерва само в това как изглежаме, но и в това как се чувстваме. В днешната статия ще Ви дадем няколко полезни съвета, с които можете да подобрите вътрешната си красота, което неизбежно ще доведе и до положителни резулати във външния Ви вид!

На нас- жените все не ни достига нещо, макар и мъничко, за да бъдем напълно доволни от визията си, от това как се чувстваме или просто понякога и ние не знаем защо не сме доволни, но със сигурност знаем, че НЕ СМЕ ДОВОЛНИ- и това е!

Ето как да променим нещата в положителна насока с няколко прости и лесноизпълними съвети:

Съвет 1: Започнете да спортувате. Така ще свалите и ненужните килограми. Изберете спорт, който наистина Ви доставя удоволствие. Запишете се на танци, на аеробика, или нещо, което Ви е интересно и любопитно. Фитнесът например е доста скучен вариант за спорт.

Напоследък нашумя т.нар. Зумба- танцувате и извайвате телата си, докато се забавлявате! Това е танц, с не много сложни движения, който е много тонизиращ и включващ всички мускули на тялото без то да бъде свръхнатоварвано. Спортуването води до освобождаване от стреса. Така винаги ще се чувствате добре и положително настроени! Помага също и за изхвърлянето на вредните токсини от тялото и освен, че фигурата Ви става неустоима, кожата става сияйна и мека!

Съвет 2: С настъпването на пролетта е време да изчистим организма си и да започнем да се храним малко по-здравословно, но в никакъв случай да не се лишаваме от това, което ни се похапва напълно!

Идеален начин за разтоварване е два – три дни в седмицата да правите разтоварващи дни – на плодове (за предпочитане са цитрусови- грейпфрут,портокали и ябълки – те действат най-багоприятно на чревната флора), чайчета без захар и много, много вода! Препоръчително е в тези дни да се пият минимум по 3-4 литра. Спазвайки тези прости правила мога да гарантирам, че ще се чувствате прекрасно както отвътре, така и отвън и бъдете сигурни, че всички около Вас ще забележат промяната!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!