≡ Menu

Ключарско и точиларско ателие

Ключарски център ключар е създаден през 1998 г. И още от самото си създаване се стреми да предложи най модерните и иновативни техники и технологии при изработка на ключове и при аварийно отваряне и ремонти. Ателието е сред първите в България, които предлагат изработка на ключове с вграден чип-транспондер.

Ключарското ателие разполага най модереното ключарско оборудване в цяла България: Високотехнологични ключарски машини с компютърно управление. За правилната работа на машините и инструментите се грижи висококвалифициран екип от специалисти ключари.

Ключовете, които се изработват с компютъризирани машини предлагат висока точност и прецизност на готовото изделие. Същественото при този вид ключовете е че нарязват по код на ключа а не се копират директно.

За правилното нарязване се грижи и специализиран компютърен софтуер, който при зададени параметри на ключа например: Производител, марка, модел, и др. изчислява оптималното нарязване на ключа.

Електронните ключарски машини могат да нарежат по код на картата ключове за патрони като MULTILOCK, DOM, EVVA, MAUER и др. Изработените по този начин ключове отговарят на всички изисквания на завода производител на съотвeтната марка, а самото нарязване не се отличва от това на оригинала.

Компютърният софтуер позволява и нарязването на автомобилен ключ по ключалка на вратите на автомобил дори при липса на част от секретите. Това позволява да се направи ключ без необходимост от раглобяване на контактния патрон, което при някой модели коли е доста трудоемка задача.

В края на 2010г. Ключарския център започва да предлага и точиларски услуги. Извършва се професионално заточване на водна баня на широка гама от режещи инструменти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!