≡ Menu

Летните ботуши през този сезон

Топлият сезон настъпва, а някои от нас все още не са разопаковали летните си дрехи и обувки, които се нуждаят от въздух и светлина, тъй като през студената част на годината са били съхранявани в тъмни дрешници, килери или мазета. Жените особено, са много взискателни към доброто съчетаване на облеклото с правилно подбраните дамски обувки.

Понякога част от тенденциите в модата са актуални още от предходния сезон и затова дамите ги използват отново. Дамските летни ботуши са един типичен пример за такава тенденция. Те бяха модерни през миналия пролетно-летен сезон, актуални са и сега.

Да бъдеш в крак с модните тенденции през лятото е важно. Отново е настъпил момента да обуете вашите летни ботуши, а в случай че нямате такива, не се чудете, а се огледайте.

През този сезон летните ботуши са много елегантни, най-често височината им досига до коляното, а цветове като бежово и ярко синьо са много актуални.

Дали се носят от бизнес дами на средна възраст или тийнейджърки е без значение, защото летните ботуши са една универсална обувка, която умело се съчетава с различни стилове облекло. Късата пола, например, е идеално съчетание с летни ботуши, но не по-зле ще изглежда комбинацията и с някоя стилна рокля. Къси панталонки с летни ботуши също е добра идея, а пък за по-хладните дни, е добре да се направи комбинация с джинси.

Най-често летните ботуши са направени от тънка и мека материя, дали ще е текстил или кожа е без значение, по-важно е доброто съчетаване на цветовете. Кожените модели почти винаги имат малки дупчици, които се грижат за комфорта.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!