≡ Menu

Маратонки online, как да купим бързо и евтино

Всеки съвременен човек купува продукти и услуги. Има и такива, които се колебаят да пазаруват online, поради невъзможността да пробват или докоснат дадената стока. Именно това провокира собствениците на онлайн магазини да предоставят на клиентите си опция „преглед и мярка“. Това правило важи с пълна сила при избора на маратонки online.

Когато на клиента е гарантирана възможността за замяна или връщане, той е два пъти по-склонен да закупи продукта. Това не е предположение, а психологически доказан факт, който работи.

Точният размер – неприятно и дори разочароващо е да дадеш няколко стотачки за любимия нов чифт оригинални маратонки, които да се окажат малък размер или с два номера по-големи от тези, които краката ви се нуждаят. Вече почти всеки магазин за дрехи и маратонки online има актуални таблици с размерите. От тях клиента може да избира точния размер, а за да стане това трябва да вземе под внимание и някои други фактори. Такива са:

Различни номерации – ако българинът е свикнал на българската номерация, която се изразява в точни цифири и за жените влиза от 36 до 40 номер, а при мъжете от 39 до 45 номер (стандартни), то английската и американската номерация се различават от това. Тези различия често объркват купувача. Най-добре е да съпоставите номерацията с българската в таблицата и да откриете вашия размер. Не се плашете от цифрите или половинките (1/2) в някои от различните чужди номерации за обувки и маратонки.

Промяна в размера на ходилата – винаги в края на работния ден и в късните следобедни часове, крака отичат. Тогава всяка обувка се струва по-тясна, въпреки, че е точния размер. Така, че ако след работа сте минали до куриерската фирма, за да вземете новите получени маратонки, имайте предвид това. Най-добре е да мерите на краката си сутрин на тръгване към работа или поне в обедна почивка.

Чорапи – някои са по-плътни, а други по-фини. Затова, когато избирате маратонки online, имайте предвид тези различия и мерете със спортен чорап, който ще носите в бъдеще с новата покупка.

За самото Онлайн Пазаруване – когато сте напълно наясно с вашия номер обувки разберете какви английски, американски или европейски размери ще отговарят на вашия крак. В почти всеки сайт за пазаруване на обувки и маратонки съществуват налични таблица на всяка страница продукти, от където винаги може да направите справка и да видите съответствията.

Много хора днес пазаруват стоки от други континенти. Българските представители на оригинални маратонки, дрехи, спортни екипи имат за цел да улеснят потребителя, като доставят най-актуалните модели, пълен набор от размери и всичко, от което може да се нуждае българина на достъпни цени  без оскъпяване. Последното не е гарантирано при индивидуални доставки от различни сайтове по света. Такова винаги включва допълнителен разход за транспорт; такси и мита, а такива обезсмислят покупката.

И на последно, но не по значение място много български сайтове предлагат маратонки online и безплатна доставка до дома.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!