≡ Menu

Модерните мини поли за сезон есен – зима на тази година

Прекрасна възможност да покажете не само своите женствени бедра и добре оформени крака както и знанията си за последните тенденции за сезона, дава новата модна линия пусната на пазара през този сезон. Оригинални, нарязани, ярки детайли, стилен акцент. По този начин можем да опишем полите на есен-зима на тази година. Определено ще ни грабнат. Дизайнерите буквално са надминали себе си.

Голямо е разнообразието на полите, които могат да се видят. Това, върху което акцентираха дизайнерите бе талията, падаща точно от кръста. В останалите случаи всеки представи свой вариант, изразявайки себе си, придавайки женственост и стил на жената.

Мини полите отново заеха почетно място на модния подиум, като през последните два сезона бяха отстъпили това място.

Голямо е тяхното разнообразие. Могат да се разграничат основно два модела. Стегната, къса пола, обгърната с буйни волани и драперии и мини-пола от плътен плат или кожа, особено актуална за по-хладните есенни дни.

Различни са вариантите на полите изработени от кожа. Дизайнерите признават, че това е един от най-модерните материали за мини-поли през есенно/зимния сезон на настоящата година.

Смели и необичайни са полите, които могат да се видят тази есен. Различни от обичайните мини-поли, изработени от кожа, в различни цветове, като синьо, розово, зелено са въплъти в себе си пънк модата. Част от дизайнерите са ги комбинирали с чорапогащи в черни и ярки тонове, както и високи обувки, боти и ботуши.

Ярки и стилни, стил пънк са колекциите на Версаче. Могат да се забележат леопардови и тигрови щампи по полите. Кожените поли също не отсъстват от неговите колекции. Като допълнение са предложени черни блузи. А за завършен на тоалета не толкова лъскави чанти и аксесоари.

Женственост и стил лъха от колекциите на Валентино. Тук отсъства пънка като стил. Дантелена пелерина, наподобяваща царска мантия, допълнително подчертава нежния женствен образ тук.

Плисираната пола не отсъства и тази есен от модните подиуми. Обемисти пуловери, плетени жилетки, гигантски палта допълват образа. Този стилистичен ход може да се види в колекцията на Шанел.

Могат да се срещнат и други интересни съчетания, като комбинация от лека, копринена пола с кожено яке в колекциите на Jason Wu. Едно приятно съчетание, придаващо сексапил и женственост на вашата визия. Подходящи както за работа, така и за вечерни излизания.

Blumarine съветва да се комбинира леката, копринена пола с кожено яко с изрязани рамене, както и черни ботуши до глезена.

Полите с драперии са един от хитовете този сезон. Едва ли този модел е подходящ за ежедневния ни гардероб, но при един повод би свършил чудесна работа.

Луксозни и елегантни, изработени от брокат и дантела, украсени с камъни и изящна бижута са моделите представени от Dolce & Gabbana в тази посока. Комбинирани са с обувки на висок ток, както и високи ботуши.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!