≡ Menu

Най-добри марки батерии

 Топ 3 лист с най-добри марки батерии

3.Panasonic

2.Duracell

1.Energizer

Panasonic3.Panasonic Corporation, Ltd е мултинационална корпорация за електроника със седалище в Япония, създадена през 1918г.

Panasonic е световноизвестна компания, невероятни в почти всичко, което правят. След основаването си започва да произвежда електроника в голям мащаб. В сравнение с Energizer и Duracell, Panasonic са с много по-достъпни цени. Тази марка батерии заедно със Sanyo, Samsung и Sony са на върха, когато става въпрос за производители на клетъчни продукти. Те имат алкални батерии, които са подходящи за игрални контролери. Тя има период на издръжливост от 8 години със стандартен размер от 18 мм до 65 мм. Това прави батерията лесно да се побира в почти всички съвместими устройства.

duracell 2.Duracell Inc, е американска производствена компания, създадена през 1920, собственост на Berkshire Hathaway, която произвежда батерии и интелигентни енергийни системи.

Тази батерия е десет пъти по-трайна от обикновените батерии. Батерията на Duracell е доста издръжлива във всичко, за разлика от повечето други марки. Батериите Duracell се произвеждат от Procter and Gamble Company. Проведено е проучване на устойчивостта на Duracell, което е било ефективно и показва, че живота им е дълъг. Предлага разнообразие от различни батерии и разнообразьни зарядни устройства изработени за тях.

Duracell също така произвеждат други специални батерии като NiMH, които са акумулаторни и батерии, които се използват в часовници и слухови апарати. Повечето предпочитат Duracell пред други марки. Тя осигурява 100% надеждно решение за захранване и много хора смятат, че батериите Duracell са по-превъзходни и трайни, отколкото повечето други батерии на пазара.

Energizer 1.Energizer Holdings, Inc, е американска компания и е един от най-големите световни производители на пълна гама от продукти – от алкални до висококапацитетни батерии които са презареждаеми , устройства за тяхното зареждане, както и много голямо разнообразие от различни фенери изработени за най-различни цели.

Тази марка е произведена от Energizer Holdings, Inc. Техните батерии издържат по-дълго от други, особено когато се използват в часовници. Проведено е проучване в научна лаборатория и е установено, че Energizer е най-добрият производител на батерии, просто защото са издържали най-дълго. Батериите Energizer се предлагат на пазара за гладуващи устройства. През 2005 г., те си партнираха с червен кръст, за да осигурят батерии и фенерчета след урагана “Катрина”.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!