≡ Menu

Невероятни изображения от жилетката на деним

Деним жилетка, това облекло е универсална, тъй като перфектно се съчетава с различни тоалети и аксесоари.

На практика можете да съчетаете жилетка деним с всички видове ежедневни облекла. От тениски, дрехи, блузи, ризи, потници, туники до летни рокли. Тя е напълно в хармония с късите панталони, поли и рокли. Плюс това, към тази дреха са много подходящи аксесоари като: чанти, бижута, слънчеви очила, шапки.

Денимът жилетка може да създаде уникални и живи изображения:

  1. Съчетаване на деним блуза и къси панталони

За да създадете лека лятна рокля е необходимо да изберете свободно блуза от шифон в светло, дънкови шорти, цветът на който да бъде на по-тъмен тон на жилетката. За да се получи пълен образ, добавете и печатни модни, сандали с токчета, а за да внесете малко стил вмъкнете синя чанта и слънчеви очила. Така може да създадете привлекателен образ за лятото.

  1. Съчетания на деним с тениска и шорти

Погледнете в модата на рок енд рол стила. Вземете една мека тениска с тънки презрамки и черни гащета с метални копчета. Такава комбинация добавят ботуши и шапка от същия черен цвят и естествен деним жилетка.

  1. Съчетания на деним с тениска и клин

За привлекателен вид, съчетайте фланелката с жилетка деним. Изберете пастелни нюанси, бял или черен клин. Уверете се, ефектът на изображението ще бъде допълнен с бели или черни маратонки, малка черна чанта, слънчеви очила с искрящи сини очила и слушалки.

  1. Съчетания на деним с пола тип Молив

За по-голяма елегантност и стил може да добавите деним жилетка и пола тип молив в черен цвят. Молив полата върви с красиви обувки с токчета на достатъчна височина, кафява чанта с бежов печат и по-дълги обеци. Това създава съвършен елегантен външен вид.

  1. Съчетания на деним с лятна рокля

Малко несериозен и леко закачлив образ може да бъде получите, чрез ефирна рокля бордо и жилетка деним. Такава дреха се комбинира идеално с ярки жълти сандали, цвят вино за чанта, черна шапка. Много е подходящо да се добави набор от бижута, състояща се от пръстени с големи камъни, огромни обеци и верижка с елегантен медальон. Образът имам малко несериозен и леко закачлив вид.

С дънково яке в гардероба, всеки ще е в крак с модата и винаги може да изглежда уникално и ефектно.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!